Oprettet 23. november 2017

Lille bosniske Linda Reserveret





Race
Race
Blandet hund
Køn
Køn
Hun



Annoncebeskrivelse

Linda født d. 10/6-2017. Hun er så lille at hun næsten kan være i en hånd. Hun vejer 2 kilo nu hvor hun er knap 2 måneder gammel. Hun har endnu ikke fået sin første vaccine.

Vi fik en besked her på siden fra en sød pige som var på ferie i Tuzla. Hun bor i Danmark og havde fundet hvalpen. Nu skulle hun hjem og havde ingen til at tage Linda og kunne heller ikke selv tage hende med. Vi i gruppen bestemte os for at hjælpe denne lille bitte hvalp. Vi tager normalt ikke hunde fra andre byer, for der er så mange her på gaderne i Banja Luka, men der var ikke rigtigt andre muligheder for lille Linda.
Hun elsker både voksne og børn, der er så meget liv i hende og hun er altid i gang med noget. Enten leger hun med de andre, eller også finder hun bare selv på noget. Hendes hale er altid oppe og hun går rundt som om hun er den lille chef for det hele. Lige siden hun kom, har hun ikke brokket sig over noget, og hun faldt til med det samme. Hun er meget intelligent og passer fint i en lejlighed pga hendes størrelse.
Linda befinder sig i Bosnien, adoptionsgebyret dækker over pas, vacciner og transport.
Se mere info og billeder i hendes album på www. bosniskegadehunde. dk

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;