Oprettet 14. november 2017

Schæferhund





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Han



Annoncebeskrivelse


Race: Schæfer-blanding Farve: Sort/brun Køn: Han
Vægt: 21,9 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Hugo var markant undervægtig og underernæret, da han kom i Dyreværnets varetægt som lille hvalp, men er blevet en stor flot fyr i hans nye hjem. Desværre er han nu retur hos Dyreværnet, da han efter gentagne forsøg ikke trivedes hos tidligere familie. Så nu vil vi gøre alt for, at Hugo lander hos den helt perfekte familie.
Hvis der er noget, som Hugo i den grad ønsker, så er det at blive brugt og trænet med – han ved simpelthen ikke noget bedre. Vi kommer til at kræve en schæfererfaren familie, hvor der gerne er en mand, som har masser af tid til at træne med ham. Han er en energibombe med tryk på energi. Tidligere familie har med stor succes gået til politiets hundetræning med ham, hvilket han har vist sig at være super dygtig til. Så et kæmpe fokus på træning, kommer vi til at kræve fra den heldige familie, som kommer til at adoptere Hugo. Og med ham får man en fantastisk træningsmakker i alt slags vejr.
Den flotte herre er meget kærlig og meget opsøgende overfor sin familie. Han er varm og elsker kontakt – gerne hele tiden. Hugo er en meget vagtsom hund, der godt kan gø af fremmede lyde og folk der passerer forbi haven. Af samme grund, kommer vi til at foretrække, at Hugos nye hjem ikke er i eller tæt på det pulserende byliv, men derimod er ønsket, at Hugos kommende hjem bliver uden for byzone.
En anden årsag til at Hugo ikke trivedes i sin tidligere familie, skyldes også samspillet med familiens øvrige og en del ældre hund. Hugo kunne slet ikke lade hende være og havde også tendens til at blive jaloux overfor hende. Da vi ikke ønsker, at Hugo skal leveres tilbage af samme grund, ser vi helst at der ikke er andre hunde i hans nye familie og hvis der er, skal det være en yngre hund med samme aktivitetsniveau. De fremmede hunde, som Hugo møder på sin vej er han meget nysgerrig overfor og vil som udgangspunkt hilse på alle.
Hugo har tidligere været vant til at være alene hjemme i en almindelig arbejdsdag - dog begrænset til et bryggers/køkken. Dette er grundet at han godt kunne finde på at splitte tingene ad hvis han har for meget plads. Dette er også en faktor, som hans kommende familie skal være indstillede på at arbejde med i form af alene-hjemme-træning.
Hvad angår børn i familien, så skal børnene i hans kommende familie være hundevante og +15. Tidligere familie oplevede, at Hugo blev ret vild og kunne finde på at nappe og hyrde, hvis der var mindre, legende børn omkring ham. Det kunne derfor godt tyde på at der er noget hyrdehund i Hugo – både ud fra adfærd og hans smukke udseende.
Hugo elsker, elsker, elsker at gå lange ture i skovene men det er vigtigt at have ham i snor, da hans jagtgen er særligt udbredt og han jagter fugle. Og så elsker han også menneskekontakt og hvis ikke der er plads i sofaen til ham, så skal han nok sørge for, at der bliver det.
Hugo er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;