Oprettet 21. oktober 2017

Legesyge Bjørn





Race
Race
Blandet hund
Køn
Køn
Han



Annoncebeskrivelse

Bjørn født d. 5/5-17.
Han vejer nu ( midt oktober) 7 kilo og er 34 cm høj. Han har fået alle vacciner og er chippet.
Han er en ud af mor Sofies 7 drenge. Han og hans søskende blev født i haven hos nogle mennesker der ikke bor fast i Bosnien og kun var her i en måned. Så efter de tog hjem var der ingen der kunne se efter hvalpene og deres mor.
Vi indvilgede i at hjælpe da vi lærte mor Sofie at kende, og hun er sådan en sød hund og en fantastisk mor for sine hvalpe. Vi kunne ikke bare vende ryggen til og lade den lille familie i stikken. Vi vidste godt at det ikke ville blive nemt med 7 hanhvalpe.
Bjørn er en meget aktiv hvalp, han fjoller altid rundt, hopper og prøver at finde på noget at lave. Han er glad for mennesker og elsker opmærksomhed. Han er en glad hvalp der dog har brug for struktur og en lidt fast opdragelse så hans meget aktive side kan blive holdt lidt under kontrol.
Han elsker børn, men kan nemt blive lidt for begejstret, så et hjem med større børn vil være bedst.
Han vil være perfekt til en familie der bruger meget tid udendørs og som har tid til at arbejde med ham, da han er virkelig lærenem og elsker at udforske nye ting.
Han har det fint med andre hunde, men igen pga hans store aktivitetsniveau kan han godt være lidt af en bullerbasse der vil lege hele tiden. Han har indtil nu ikke vist tegn på generthed ????
Bjørn befinder sig i Bosnien og adoptionsgebyret er på kr 3000 og dækker over pas, chip, vacciner og transport.
Ved interesse kontakt os på Facebook (Friends of Balthazar), eller nedenstående mail/telefon.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;