Oprettet 23. august 2017

Coton de Tulear - Bomuldshund





Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
2
Farve
Farve
Hvid med svage aftegninger
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
23. august 2017
Placering
Placering
8900 Randers C
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Jeg føler mig nødsaget til at omplacere min tæve, Josia, da jeg ikke har formået at lære hende at være alene hjemme. Derfor søger jeg nu et blivende hjem til hende, hvor køber ikke er nødsaget til at efterlade hende alene og har mod på at fortsætte alene-hjemme-træningen.

Lidt om Josia:
Coton de Tulear (bomuldshund);
Snart 3 år (født 28.09.2014);
Avlet efter DKK’s avlsanbefalinger
DKK a-stamtavle
Lydighedstrænet og elsker at samarbejde
Udadvendt og glad ved mennesker og dyr
Steriliseret i februar 2017


Mit ønskescenarie for Josias fremtid
1. Du/I savner et kærligt og glad væsen i dit/jeres liv, og ser dig/jer selv som hundeejere i de næste (+) 10 år.
2. Du/I er hjemmegående, førtidspensionist, pensionist eller har et arbejde, hvor du/I har mulighed for at tage Josia med.
3. Du har erfaring med hunde og ønsker at opdrage gennem positiv forstærkning og ikke frygt.
4. Du har lyst og mulighed for at gå minimum 2 ture med Josia dagligt, eller har mulighed for at en anden går ture med hende.
5. Du er indforstået med, at Josia for nuværende ikke kan være alene hjemme, og at det vil tage lang tid at optræne den færdighed igen. Det er muligt, at Josia aldrig bliver glad ved at være alene, og hun skal ikke efterlades, hvis hun ikke kan finde ro.
6. Du har eventuelt en selskabshund (tæve) i forvejen.
7. Du bor i rolige omgivelser såsom et hus. Hjemme er Josia meget lydfølsom, og det vil mindske sandsynligheden for, at hun lærer at være alene hjemme, hvis hun placeres i en lydt lejlighed, hvor der ofte er lyde fra opgangen samt over- og underboer. Josia er ikke bange for støj fra eksempelvis raketter, lastbiler, busser, skraldespande et cetera, så høje lyde er ikke et generelt problem.
8. Du vil købe den lovpligtige ansvarsforsikring.
9. Du ønsker at opretholde Josias vaccinationsprogram ved en dyrlæge (vacciner gives én gang årligt) og har den indstilling, at du hellere vil ringe til en dyrlæge en gang for meget end en gang for lidt.
10. Du har kendskab til racen Coton de Tulear og er indstillet på, at der indgår meget pelspleje, uagtet om Josia er klippet eller i fuld pels.
11. Du ønsker at stimulere Josia mentalt eksempelvis gennem træning, søgeøvelser og aktivitetslegetøj.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så kontakt mig gerne via email (jkl90@live.dk). Jeg har udarbejdet en beskrivelse af Josias adfærd og rutiner omkring pleje mv., som jeg gerne sender som pdf. til din email, så du/I kan få et bedre indblik i, hvorvidt Josia kan matche dine/jeres behov og omvendt.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;