Oprettet 6. juni 2017

Japansk Spids





Race
Race
Japansk Spids
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Da vi ikke kan finde en bolig hvor hunde er tilladt, er vi efterhånden nødsaget til at træffe det hårdeste beslutning.
Vores dejlige Molly er lige blevet 2 år. Hun er den dejligste hund, med masser af personlighed. Hun er velopdraget, og lystrer indkald + diverse andre øvelser. Hun elsker aktivering, og viser særligt glæde ved spring, så agility kunne sagtens være en mulighed for hende. Hun elsker at putte, og ligger gerne helt tæt om natten i sengen, men bliver også i sin kurv hvis det er det hun bliver bedt om. Hun er dygtig til at være alene hjemme, og er vant til kun at være i køkken og bryggers når hun er alene. Hun er god til at køre bil, dog helst i bunden foran passagersædet - der ligger hun roligt og sover det meste af tiden.

Molly elsker vores 2 børn på 4 og 7, men som alle andre Japanske Spidser, kan hun være lidt reserveret overfor nye mennesker, så hun skal introduceres stille og roligt til dem, uden at børnene især, overfalder hende med kys og kram med det samme. :)

Molly gør ikke når folk går forbi ude på fortovet, men hun siger flot til når der bliver banket på eller hvis nogen træder ind på grunden. Når der kommer gæster gør hun, og i starten ville hun helst løbe ud og byde velkommen med gøen og hoppen. Dette har vi trænet intensivt, så nu kan Molly kommanderes hen på sit tæppe, og så ligger hun der indtil vi siger "fri" og hun så kommer hen og hilser. Hun gør dog stadigvæk, som den Japanske Spids jo har for vane, men det er hurtigt ovre igen.

Molly har ikke stamtavle, men kommer fra en mor uden tavle og en far med tavle. Alle disse oplysninger har vi naturligvis.

Mollys ører har aldrig rejst sig helt, og det synes jeg egentligt bare giver hendes et kært udtryk og masser af personlighed. :)

Det gør ufatteligt ondt at skulle eftersøge et nyt hjem til Molly, for hun er en del af familien. Men omstændighederne tvinger os til det, og derfor frabeder jeg mig kommentarer som ikke omhandler et nyt hjem til Molly.
Vi ved godt selv at det her er noget lort!

Molly koster 4000kr - men prisen er ikke det afgørende. Vi leder efter et kærligt og blivende hjem før alt andet.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;