Oprettet 26. maj 2017

Gravhund

Sælges til 4500 kr.
Race
Race
Gravhund
Race
Gravhund
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
sort, brun, rød
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
9*700 brønderslev
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Hej.
Vi sælger disse 2 skønne han langhårede dværggravhunde (hvor faren også er halvt miniature). Vi har også 2 hunner, men de er solgt.
Den ene han er brun/rød, som er meget klassisk for racen, mens den anden er sort, men brune afmærkninger på poterne (virkelig flot :)).
Far Balder og Mor Hera bor hjemme hos os og kan ses på billederne.
Det betyder meget for os, at hundene får et kærligt hjem, hvor de udover kærlighed også bliver stimuleret gennem masser af motion på den ene eller anden måde.
Hundene egner sig godt til jagt og de elsker at komme på ture i skoven eller lignende, hvor de rigtigt kan bruge deres jagtinstinkt :). De er også rigtig gode familie hunde og kan sagtens med børn.
F.eks. elsker de at putte under dyne om vinteren eller ligge på skødet og blive nusset. De er allerede ved at få smag for det nu og vil op til os, når vi sidder i sofaen. :)
Hvis de bliver socialiseret tidligt med andre dyr, vil de også være meget sociale dyr.
Hvis vi er i tvivl om hvalpene kommer det rigtige sted hen, sælger vi dem ikke, da vi vil være sikre på, at de får et godt liv. Hvalpene er vant til støvsuger + div andre lyde.
Hvalpene bliver chippet, får ormekur og sundhedsbog kommer med.
salgsklare 02-06-2017


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Gravhund 3.000. kr.

Gravhund, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

Det er med grædende hjerte at jeg nu prøver at finde et nyt hjem til min bedste ven Molly. Hun er lige knap 1,5 år og en trofast makker! Hun har temperament, men samtidig en vaskeægte kæledægge. Det...

Alder 12 mdr.
5853 Ørbæk

Gravhund 3000 kr.

Gravhund

Race: Gravhund / Jack Russell Terrier Farve: Brun Køn: Hun Vægt: 6,1 kg Alder: 4½ år Pris: 3000,00 Tidligere ejer blev desværre for syg til at tage sig af Karla, så denne lille, søde pølse-pig...

Alder 4½ år
2610 Rødovre

Gravhund 5.000. kr.

Gravhund, hvalpe, 6 uger

Jeg har 5 gravhund hvalpe til salg. De er 6 uge gammel. Begge forælderne er gravhunde. Salgsklar 22.11.2019. Skriv en besked hvis du vil en hvalpe. Racer: Gravhund Alder: 6 uger Type: Hvalpe

Alder 6 uger
8471 Sabro