Oprettet 26. maj 2017

Gravhund

Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
sort, brun, rød
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
9*700 brønderslev
Jagthund
Jagthund
JaAnnoncebeskrivelse

Hej.
Vi sælger disse 2 skønne han langhårede dværggravhunde (hvor faren også er halvt miniature). Vi har også 2 hunner, men de er solgt.
Den ene han er brun/rød, som er meget klassisk for racen, mens den anden er sort, men brune afmærkninger på poterne (virkelig flot :)).
Far Balder og Mor Hera bor hjemme hos os og kan ses på billederne.
Det betyder meget for os, at hundene får et kærligt hjem, hvor de udover kærlighed også bliver stimuleret gennem masser af motion på den ene eller anden måde.
Hundene egner sig godt til jagt og de elsker at komme på ture i skoven eller lignende, hvor de rigtigt kan bruge deres jagtinstinkt :). De er også rigtig gode familie hunde og kan sagtens med børn.
F.eks. elsker de at putte under dyne om vinteren eller ligge på skødet og blive nusset. De er allerede ved at få smag for det nu og vil op til os, når vi sidder i sofaen. :)
Hvis de bliver socialiseret tidligt med andre dyr, vil de også være meget sociale dyr.
Hvis vi er i tvivl om hvalpene kommer det rigtige sted hen, sælger vi dem ikke, da vi vil være sikre på, at de får et godt liv. Hvalpene er vant til støvsuger + div andre lyde.
Hvalpene bliver chippet, får ormekur og sundhedsbog kommer med.
salgsklare 02-06-2017

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gravhund Kontakt for pris kr.

Langhåret mini, hvalpe, 7 mdr. , salgklar April 2020

Kom ind og følg din hvalp inden den er født, se facebook adresse her eller søg efter Frida og Hubert sidste kuld født februar 2020 :) Billeder af deres sidste kuld og mor og far Frida har ter...

Alder 7 mdr.
4600 Køge

Gravhund 10000 kr.

Ruh. Gravhundehvalpe til salg

Har disse to super fine hanhvalpe til salg. Forældrene er højt præmierede på udstilling og brugsprøver og har høje sundhedstal og +stambog. Hvalpene er socialiserede med andre voksne hunde og menneske...

Alder 8 uger
7600 Struer

Gravhund 4000 kr.

Gravhund

Skønne dværg gravhunde hvalpe 2 hanner . Moren er en kort håret dværg gravhund og faren en lang håret dværg gravhunde. Begge forældre er sunde og raske , med et dejligt sind. Hvalpe hos os er Nysger...

Alder 5 uger