Oprettet 7. juni 2016

Collie





Race
Race
Collie
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Tricolour - sort, brun, hvid
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
2
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
4400 Kalundborg
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Salli og Santos har fået hvalpe, 6 drenge og 2 piger og de er salgsklare fra den 02.07.17. Vi beholder selv den ene af pigerne. Santos har stambog, men det har Salli ikke, og derfor vil hvalpene heller ikke have stambog. Salli's forældre havde stambog, men desværre nåede sælger ikke at få hvalpene registreret rettidigt, derfor den meget rimelige pris.
VI bor på et nedlagt landsted, og hvalpene vil bo inde hos os hele perioden. Vi går højt op i socialisering, og går ud fra følgende socialiseringsskema: Dette vil give gode og trygge hvalpe. De vil færdes blandt katte, høns og vores anden hund Freja (Labrador), og vores barnebarn på 6 år vil tit komme og lege med dem.
Ved afhentning er hvalpene blevet sundheds tjekket, vaccineret, fået ormekur og blevet chippet. Der følger også en hvalpepakke med.
I har allerede nu mulighed for at give en interessetilkendegivelse. I er så velkomne til at besøge jeres hvalp, så I kan lære hinanden at kende, inden den flytter hjem til jer. Følg hvalpene på facebook Salli's hvalpe. Vi bor ved Kalundborg.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;