Hønsehund-ruhåret

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Hønsehund-ruhåret.


Racebeskrivelse, købes og sælges hvalpe annoncer for hunden Hønsehund ruhåret. Der findes tre tyske hønsehunderacer i Danmark. De er tre individuelle racer med deres egen baggrund, men deler alligevel mange ligheder Den ruhåret Hønsehund og den korthåret hønsehund hører til de mest populære i Danmark. Den langhårede hønsehund ses mere sjældent, men regnes for at være den ældste af racerne. Den ruhårede hønsehund er meget eftertragtet i mange lande, som en fantastisk stående jagthund.. Alle hønsehundene er stærke og robuste jagthunde. Med den rette opdragelse, får man en særdeles god, pålidelig og rolig familiehund. Størrelse: Hanner: 61 - 68 cm Tæver: 57 - 64 cm Pels: Ruhåret og tæt. Hård og tilliggende. Farve: Brun- eller sortskimmel (med eller uden store pletter), brun.


Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Ruhåret hønsehunde hvalpe

3 tæver og 2 hanner søger nyt hjem. Begge forældre er fantastiske jagthunde. De har opnået flotte resultater på udstilling , mark , vsa og sw. Hvalpene er klar til nye hjem d 8/8.

Alder 5 uger
6760 Ribe
Image
Hønsehund-ruhåret

Tikki, er en fantastisk dejlig hund, der er trænet op til at kunne være med på jagt, men har aldrig været brugt til dette, da ejer blev syg. Tikki adlyder på fløjte og har et utroligt dejligt sind. Ha...

Alder 9 år og 4 uger
9320 Hjallerup