Foxterrier-ruhåret

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Foxterrier-ruhåret.


hunden Foxterrier-ruhåret

Den ruhåret fox terrier opstod i 1700-tallet i det centrale England.

Den ruhåret fox terrier blev brugt til den traditionelle gravjagt på ræve, grævlinge- og kaninjagt og var særdeles effektive rottefængere.

Den ruhået fox terrier opstod, da den ruhåret Black-and-tan terrier, som man først brugte til jagten, lignede en ræv i farverne og der var derfor stor risiko for, at man ville tage den for en sådan.
Derfor besluttede man at blande den glathåret fox terrier og black-and-tan terrieren og denne blanding er idag den ruhåret foxterrier med de dominerende hvide aftegninger.

Den ruhåret fox terrieren er en ægte terrier med alt hvad det indebære, den er charmerende, energisk og har et godt humør. Den skal have meget motion og beskæftigelse, og får den det, får man en meget kærlig og trofast hund.

Størrelse:
Hanner: ikke over 39 cm
Tæaver: en smule mindre

Pels:
Ru, tæt, grov. Den skal jævnligt trimmes.

Farve:
Hvidt er dominerende, sorte, tan eller black-and-tan aftegninger.

Se også Foxterrier-glathåretEller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Foxterrier, hund, 12 mdr.

Super sød glathåret Fox Terrier med et pragtfuldt temperament . Altid glad, kvik og aktiv. Meget kontaktsøgende, tillidsfuld og kærlig. En lille krudtugle der elsker at være med i dagligdagens gøremål...

Alder 12 mdr.
9900 Frederikshavn
Image
Ruhåret foxterrie, hund, 12 mdr.

Unghund eller voksen tæve købes. Vi har mistet vores godt 7 år gamle tæve grundet sygdom. Vores 8 år gamle kastrerede hanhund savner derfor sin legekammerat og følgesvend, hvorfor vi søger en ny tæve....

Alder 12 mdr.
4281 Gørlev