Chinese crested - hårløs

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Chinese crested - hårløs.


hunden Chinese crested

Den findes både som hårløs og i fuld pelsede variant, chinese crested powder puff, der forekommer naturligt i de hårløse hvalpehuld.
Der er uenighed om, hvor og hvordan den Chinese crested race opstod, men man mener, at man under HAN-dymastiet, for 2000 år siden, opdrættede disse hårløse hunde.

Chinese crested blev ofte taget med af søfarar på deres lange rejser og de er på den måde blevet spredt ud over hele verden.
Chinese crested har altid vakt stor opmærksomhed på grund af dens særpræget udseende. Den er en sjælden race i Danmark og Kina, men har rundt om i verden dedikeret tilhængere.

Chinese crested er en kærlig og glad familiehund, der kan charmere selv de største skeptikere.


Størrelse:

Hanner: 28 - 33 cm
Tæver: 23 - 30 cm


Pels:

Ingen store partier med hår på kroppen. Huden er glat og føles varm. Pels på underben, hale, ører og pande. Kræver en del pelspleje, huden skal plejes ved regelmæssige bade og smøring i creme eller olie. Flere af dem kræver at blive smurt ind dagligt og et bad ugentligt.


Farve:

Alle farver og farvekombinationer.Copyright Gipte.dk - kopiere ikke denne tekst, det er ulovligt
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Chinese Crested, hund, 2 år , salgklar Nu

Min Skønne hanhund sælges til det helt rigtige hjem. Han er vant til at komme med over alt. Han er social med andre hunde. Dog er han ikke så glad for hanhunde. Haner ikke vandt til børn og katte. Han...

Alder 2 år
2791 Dragør