Cavalier King Charles Spaniel

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Cavalier King Charles Spaniel.

Vil du gerne købe en Cavalier King Charles Spaniel, så se hunde af denne race, som er til salg på Gipote.dk lige nu på denne side. 

Der kommer løbende nye salgsannoncer til, så står din drømme hund ikke på listen her, så kommer den nok til salg lige rundt om hjørnet. 

Læs mere om racen Cavalier King Charles Spaniel.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Cavalier King Charles Spaniel

  Avlsgodkendt Cavalier. Smuk, sød og kærlig Ruby Cavalier King Charles spaniel tilbydes til parring. Vi har mulighed for at tilbyde inseminering hvis dette foretrækkes af den ene eller anden år...

  Alder
  4180 Sorø
  Image
  Cavalier King Charles Spaniel

  Carlo søger nye eventyr. Carlo er klar til at komme ud til sin nye familie d. 1/7. Han er fra et kuld på 2. Han har fået ormekur, chip og vaccine. Han er rød og hvid, en sund og rask,frisk lille ...

  Alder 6 uger
  8723 Løsning
  Image
  Cavalier King Charles Spaniel

  lidt om Henning🤩 Han er 9 uger og han er opvokset hjemme hos os i vores stue, sammen med hans søskende. Det er svært for os at slippe ham fordi han hygger sig så meget med hans søster som vi skal be...

  Alder 10 uger
  9240 Nørholm
  Image
  Cavalier King Charles Spaniel

  Cavapoo hvalpe sælges Født d. 1 juli så er klar til nye hjem 1 september 🐶☀️🌈💘 Mor er tricolore cavalier king charles spaniel. Fantastisk sød og energisk tæve, glad for alle mennesker og flink...

  Alder 4 uger
  8250 Egå
  Image
  Cavalier King Charles Spaniel

  *SOLGT* OPSLAGET KAN ÅBENBART IKKE FJERNES PÅ GIPOTE. Har en lille Cavalier King Charles Spaniel ved navn Ella, som jeg desværre må se mig nødsaget til at finde et andet hjem til. Ella er den mest ...

  Alder 2 år
  2840 Holte
  Image
  Cavalier king Charles, hvalpe, 7 uger , salgklar 26/11

  Cavalier King Charles, hvalpe uden Stambog, 7 uger, salgklar 26/11-22. Vi har kærlige dejlige hvalpe til salg, 3 tricolor drenge, 1 Bleinheim pige (reseveret) 1 Black Tan Pige. stueopdræt. vant bø...

  Alder 7 uger
  7500 Holstebro
  Image
  King Charles Spaniel , hvalpe, 12 uger , salgklar Nu

  King Charles spaniel hvalpe med stambog i dansk Kennel Klub, chippet og vaccineret. En han og en tæve tilbage. Søde ,glade og meget nysgerrige hvalpe fra kærligt stue opdræt. Hvalpene er nu. 12 og all...

  Alder 12 uger
  7570 Vemb
  Image
  Cavalier King Charles spanier, hvalpe, 6 uger

  Hunden har 2 vaccine også har chip og hundens sundhedsbog . <b>Oplysninger:</b> Racer: Cavalier King Charles spanier Alder: 6 uger Type: Hvalpe

  Alder 6 uger
  4450 Jyderup
  Image
  Cavalier Kings Charles , hvalpe, 4 uger , salgklar 27/12

  Molly har d 1/11 født 4 små vapser 2 tæver og 2 hanner. 2 Black and tan tæver solgt 2 Black and tan hanner 1 han solgt . De er rejse klar d 27/12 ??. Hvalpene er stue opdrætte med børn i hjemme. De...

  Alder 4 uger
  8930 Randers Nø

  Køb eller sælg en Cavalier King Charles Spaniel på Gipote.dk 

  Har du en voksen hund eller hvalpe fra fx 2018, 2019, 2020 mv. af racen Cavalier King Charles Spaniel, som du gerne vil sælge? 

  Så står vi til rådighed med vores digitale markedsplatform Gipote.dk, hvor vi udelukkende giver købere og sælgere af hunde, mulighed for at kontakte hinanden online og handle. 

  I næste afsnit i denne tekst, der får du serveret et link som fører dig til oprettelesesflowet, hvor du kan kreere en salgsannonce. 

  Vil du gerne købe en Cavalier King Charles Spaniel, så hold godt øje på siden her. Der kommer nemlig løbende nye salgsannoncer til, med skønne Cavalier King Charles Spaniel som søger nyt hjem. 

  Det betyder også at du kan forvente, at blive præsenteret for mange forskellige hunde, både ægte og blandingshvalpe til salg i farverne black and tan, gul og andre mulige farver. Der skal altså nok komme lige præcist den hund til salg, som du leder efter. 


  Sæt Cavalier King Charles Spaniel til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Klik her -> Opret en salgsannonce på din Cavalier King Charles Spaniel på Gipote.dk. Du bestemmer selv hvor meget eller hvor lidt info du ønsker at give potentielle købere. 

  Du bestemmer også selv, om du vil vælge en gratis salgs annonce eller om du vil støtte Gipote med et mindre økonomisk beløb og få nogle marketingsmæssige fordele som kan gøre salgsprocessen nemmere. 

  Vi guider dig igennem hele oprettelsesflowet og har du tvivlsspørgsmål, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os i supporten. 

  Vi vil hellere end gerne hjælpe dig og ønsker dig al det bedste med på vejen ift. at finde et nyt og godt hjem til din hund.  

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der kommer løbende nye hunde til salg på Gipote. Derfor vil du uafhængigt af hvor du bor i Danmark, før eller siden kunne finde en hund som er til salg nær dig.

  Især i Midtjylland og Nordjylland bliver der ofte søgt og solgt hunde af denne race, men det sker også at du kan finde en Cavalier King Charles Spaniel til salg fra Ruby og Blenheim i England eller hvalpe fra Sverige. 

  Kun du bestemmer, om du selv ønsker at tage en mindre eller længere rejse for at få den helt perfekte hund med hjem. 

  Vores oplevelse er, at det ikke skrammer særlig mange - og så længe turen bliver gjort hyggelig, for både dig som ny ejer og din nye hund - så går det hele smurt. 

  Du kan også sagtens gå uden om de hunde der ikke bor i dit område, fx hvis du bor på Fyn, så kan du gå udenom dem der sælges fra Sjælland og Jylland. 

   

  Før du køber en Cavalier King Charles Spaniel

  Cavalier King Charles Spaniel er en af de største af “legetøjs racerne”, Cavalier King Charles Spaniel følge deres mennesker overalt, og den venter faktisk bare på, at få en chance for at hoppe op i et varmt skød. De er dog også glade for længere vandreture og at jage fugle, ligesom deres fætter Cocker Spaniel. 

  Kender du alt til denne race og føler du dig klædt godt på til at få din nye hund hjem? 

  Hvis ikke, så bliv meget klogere på Cavalier King Charles Spaniel i vores store hundeleksikon, hvori du også vil finde ud af, om netop du og denne race er et match.