Bolonka Zwetna

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Bolonka Zwetna.


hunden Bolonka Zwetna

De allervigtigste kendetegn for Bolonkaen er, at den er langhåret, ikke fælder, har hængeører og svirp på halen og så er den allergivenlig. Pelsen kan være bølget, krøllet eller være et mix af begge. Og så er den dejlig blød, naturligvis

Den tilhører Bichon-familien, som bl.a. også består af Maltesere og Coton de Tulear. Fællestrækkene for disse racer er som netop beskrevet for Bolonkaen. men, som kæmpebonusser kan tilføjes, at de ikke fælder, at det er glade, legesyge, trofaste, lærenemme små hunde. De vejer typisk mellem 3 og 6 kilo alt efter hvilken race, det er. Og så er de lette at have med sig overalt.

En Bolonka Zwetna stammer oprindeligt fra Rusland, hvor den var yderst populær hos zarinaerne. Her var de virkelig i høj kurs som selskabshunde og var altid optimalt plejede, hvad angik deres pels. Farverne hos Bolonkaen er meget varieret, men aldrig hvid. De må meget gerne have hvid iblandet men, aldrig hundrede procent. Farven bliver bestemt når hunden er hvalp men, kan ændre sig utroligt til de får deres voksen-pels.


Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


29.95 DKK

Godbidder - Tandrensende godbidder

Godbidder

19.00 DKK

Hundelegetøj - Legebold 6,5 cm

Aktivitetslegetøj

39.00 DKK

Hundelegetøj - Bold med store dupper

Aktivitetslegetøj


169.00 DKK

Hundefoder - Frolic Complete Oksekød 7,5kg

Hundefoder

29.95 DKK

Badetid - Neutral hundeshampoo 250 ml

Badetid

99.00 DKK

Puder/måtter - Hundepude

Pude/måtte