Epay-allcc Mobilepay
Der er 2 annoncer og 108422 registrerede brugere

Mops

Der er 2 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse for hunden Mops.

Mopsen er fra Kina og er ca 2500 år gammel.
Racen har altid været sammen med aristokratiske folk rundt om i Europa.

Mops elsker opmærksomhed og at være i centrum. Du kan komme alle steder med din mops, for den holder både af børn, voksne og ældre.

En meget stor og sjov hund, i en meget lille krop. Den har også et meget usædvanligt udseende som gør at den tiltrækker ekstra opmærksomhed.

Størrelse:
Begge køn: 6,3 -? 8,1 kg

Pels:
Fint, blødt, kort og glansfuldt. Pelsen kræver ikke meget pleje

Farve:
Silver, abricot, sort og fawn.
Gipote.dk – Copyright


Brugernes kommentarer om racen Mops

Anonymous
Mette Nielsen
30. oktober 2008
Vi har en lille mops tæve. Det er en helt fantastisk hund. Den vil gøre alt for at behage sine ejere. Når vi har lyst til leg, leger hun. Når vi vil putte og kæle, jamen så putter og kæler vi. Når vi skal sove, jamen så sover vi alle sammen. Hun elsker motion og er glad for lange gåture. Jeg har tit hørt at racen hurtig bliver meget tyk, men det har vi ingen problemer med. God motion, leg og godt foder giver en meget sund mops. Det er en hund med ekstremt meget personlighed. Når vi skal sove, hopper hun lige op af vores seng, men så siger vi til hende at hun skal gå i sin egen seng og sove og så kigger hun på os som om at vi da er skøre når vi sådan går glip af hendes selskab og så lægger hun sig pænt i sin kurv. En dejlig hund der klart kan anbefales.
Anonymous
nanna dejrup holden
19. november 2008
Vi er de heldige ejer af en raceren han mops på 5 måneder. og kan også kun sige positive ting om denne dejlige hund. *Kærlig. og han ELSKER at snakke med andre mennesker. *Han gør en del, bare det mindste tegn på gæster, så er han der. så han er en god/ivrig vagthund. *han elsker at putte og er ALTID glad. *Ingen problemer med at være alene hjemme! :) * giver en masse mopse møs :) ! Mopsen kan anbefales. han elsker alt og alle !
Anonymous
Hanne Holmegaard
10. december 2008
En Mops er en vaskeægte luksus hund som elsker, at ligge på skødet hos dig eller at putte bløde & varme steder - gerne ovenpå alle sofaens puder. En Mops er en majestætisk hund, og den besidder en stor personlighed - det er en stor hund i et lidt mere kompakt format. Det er bestemt ikke kedeligt, at bo sammen med en Mops - det er IKKE en doven race som bruger al sin tid på at sove, tvært imod. Den er super intelligent, lydig (forholdsvis nem at opdrage/træne), og trives bedst med noget "hjerne-gymnastik" + en god portion motion. En Mops elsker et aktivt liv, og vil helst være sammen med sine mennesker, i alle dagens gøremål - hele dagen, hver dag.. Den sover RIGTIG gerne i arm, i sengen & i sofaen. Den er tæt knyttet til sine mennesker & enes typisk uproblematisk sammen med børn & andre dyr. En Mops trives ikke optimalt som bryggers/hundegårds hund & kræver bestemt ikke en "hård" hånd da den er mild af natur.. En race der varmt kan anbefales til alle, der anser "hunden" som værende et elskeligt familiemedlem, (næsten) på lige fod med os mennesker, - intet mindre. Man falder pladask for denne sjove & kærlige race.
Anonymous
Lise-Lotte Bønnelycke
27. januar 2009
Hej - hermed en advarsel. mailadr. stranden1 eller Højby eller Skovlunde er helt sikkert en 'importør'. Han sælger det ene kuld mopser efter det andet. jer væk fra ham.
Fiona_b_lle_og_bomuld_og_molle_004
Gullan Paludan
28. januar 2009
En mops er en hund man bliver afhængig af. Den giver en den daglige dosis af positiv energi. Også selvom man lige har sagt til den for 3. gang at den skal hoppe ned fra sengen med det rene sengetøj på, eller lade katten være i fred, den gider ikke alle de møsser, eller man er ved at lave aftens mad og er faldet over den for 30. gang. Jeg kan blive ved. Det er det bedste køb jeg nogensinde har gjort. En mere uproblematisk og klog og kærlig hund skal man lede længe efter.
Anonymous
Anita Hasbo
26. juni 2009
Hej Vi er så heldige, at vi har 2 mopser. Vi har Daisy, som er mor til Dusty, en han som vi selv beholdte, da hun fik 6 hvalpe i februar 2008. Når først man har lært en mops at kende, så bliver man fuldstændig betaget af dem. De har helt deres eget sind. De er meget afhængige af deres menneske-forældre, og altid glade og fuld af liv. Vores hvalp, Dusty, er nu 16 måneder og løber ca. 5 km med sin menneskefar 3 gange om ugen. Det er helt uden problemer, og han elsker det. Han følger sin far i alt, da han hele tiden håber på, at de skal afsted. Samtidig kan de meget nemt være alene hjemme i nogle timer, uden de laver ballade af nævneværdig karakter. Vi elser vores mopser, og glæder os hver dag til at komme hjem til dem efter arbejde. Vh Kim og Anita Hasbo Næstved
Anonymous
helle zehngraff
05. juli 2009
hej alle mopseejer....jeg ville ønske at jeg hade råd til en mops jeg har kun min pension og skulle jeg spare sammen til en ville det tage mig 1år så jeg ville ønske at der var nogen som vil sælge mig en pige mops og jeg så betalte 1000kr til hun var betalt,jeg har allerrede døbt hende ..fie.. så kunne jeg måske osse engang snakke hunde og mopse snak med jer allesammen,nå men man har da lov til at drømme ikke???.skulle nogle skrive til mig er min mail hellezehngraff@ofir.dk og ja hurra for mopserne de er sgu så dejlige ...knud helle
Anonymous
erika klint
23. august 2009
Hej, Jeg overvejer at få mig en Mops. Men har lige et par spørgsmål! Jeg bor alene i en lejlighed, så derfor vil det være alene imens jeg er på arbejde, er det noget de kan finde ud af? Ellers har jeg et aktivt liv, så kan den også være alene om aftenen, eller vil det være synd? Håber nogen kan hjælpe mig...
Fiona_b_lle_og_bomuld_og_molle_004
Gullan Paludan
30. august 2009
Jeg vil råde dig til at lade være med at få hund (mops) før end du har mere tid sammen med den. Først alene i 8 timer, så måske alene hele aftenen, død synd, du vil også have en dårlig samvittighed hvis du tænker dig rigtigt om. Mvh En hvor dyrene kommer i 1. række.
Anonymous
Danielle Nadia Schütt
02. september 2009
Hej , jeg overvejer stærkt at få en mops. Men jeg er dødbange for at jeg skal komme til at give den det forkerte foder, så den bliver tyk. Nogle der har nogle gode råd til hvilken slags foder (evt. navn og forhandler) der ville være ideel til Mops.
Anonymous
Nete Strømgart
21. september 2009
Vores mops får "Specific" som vi køber hos dyrlægen. Han guffer det glædeligt i sig. Der udover får han nogle gange hunde godbidder, gulerødder, æble eller tyggeben. Grunden til at mange af disse hunde bliver tykke er at folk fodre dem med madrester, og at de ikke får den nødvendige motion.
Anonymous
camilla z
22. september 2009
Hej Jeg overvejer også at anskaffe mig en mops. Men da jeg bor i lejlighed, vil jeg gerne vide hvor meget den larmer? Jeg har hørt af nogen, at mopsen faktisk ikke rigtig kan gø og i så fald ikke ret meget? Jeg bor heldigvis li ved siden af en lille bette hundepark, og der er ikke ret langt over til 2 store parker(jeg regnede med at mopsen kunne lære at sidde i cykelkurven, så den kunne bruge energi på at jagte duer og sniffe til dagens avis) og derudover kan den få ekstra luft når der er solskin, da jeg har altan og der er fælles gårdhave. Alt i alt tror jeg ikke det er synd for mopsen, at bo med mig i lejlighed. Men det er nu mere mine naboer, genboer og hvor de nu alle sammen bor i retning af, det går jo ikke at jeg har en hund, som gøer alt for meget, når jeg er i skole. Det skal lige siges at jeg tit møder sent, har tidligt fri eller en hel studiedag og det sammen med min samboende kæreste, så det vil ikke være så tit, at den vil være alene hjemme i mere end et par timer. håber i kan hjælpe hilsner camilla
Anonymous
Kamilla
27. september 2009
Hejsa, jeg overvejer at købe en mops. Fælder den meget? - lider nemlig af allergi, men der er nogle hunde jeg godt kan tåle, nemlig dem der ikke fælder.
Anonymous
Madhuri Jørgensen
04. oktober 2009
Hey Kamilla ., så skal du Ikke have en mops for de fælder en del hele året rundt., hvis du lider af allergi skal du hvis du vil have hund søge de racer der ikke fælder .,evt .,puddel .,men der er også andre jeg ikke lige kan huske racerne men det kan du slå op på google.
Anonymous
Dorthe Nigaard
10. november 2009
Hej. Min kæreste og jeg overvejer at købe en mops når vi får et hus hvor vi må ha hund. Vi har snakket om snart at prøve at få børn, og snakker også meget om hvordan vores kommende hund vil reagere når der lige pludselig kommer en baby og "overtager" en del opmærksomhed. Jeg har hørt om andre hunderacer, der reagerer meget negativt på det lille nye barn, men jeg har ikke det indtryk at en mops er specielt negativt anlagt. Jeg har heller ikk kunne læse mig frem til noget i den stil. Er der nogen af jer med mopser (og evt børn) der vil fortælle mig lidt om jeres erfaringer?
Anonymous
Ida Christiansen
22. december 2009
Hej Camilla Jeg har ikke selv mops, men har en nær naboveninde som har. Den grynter en del, men det vænner man sig til, og det kan de nærmeste naboer ikke høre. Den gør meget lavt, eller det gør Lukas, som den hedder, og jeg tror slet ikke det vil være et problem. -Ida. PS, de bor også i lejlighed.
Anonymous
Mette Dannevang Matzen
05. januar 2010
Hej.. Er der nogle der kan give mig nogle gode råd? Vi er kommet frem til at vi gerne vil have en mops da, den lige vil passe ind til os. Men nu hvor vi skal ud at købe en, er der så nogle ting man skal være opmærksomme på? Er der forskel på hvordan en han og en hun mops er? Tak på forhånd.. Mette
Anonymous
Lise Nielsen
09. februar 2010
Hej mopse elskere.. Jeg står i et stort dilemma!! og håber i kan hjælpe mig. Min mops Boris på 2,5 år har her de sidste måneder døjet med hans gane. Den danner noget slim i halsen på ham, som provokere ham til at kaste op. vi fik antibiotika ad 2 gange hvorefter det gik i sig selv. Jeg snakkede med dyrelægen om en operation der ville reducere den ganeflap der irreterede samt udvide hans næse! det var vi meget indstillet på at skulle ha gjort her til foråret. Nu er problemet så at det er kommet igen idag! Han har idag kastet op 2 gange hvor det igen er slim. Mit dilemma er at jeg skal til Thailand sammen med svigerfam om 14 dage i 14 dage. Her skal min kære mops passes af en dejlig hundeelsker som jeg trygt kan overlade ham til. har dog svært ved at tage på ferie hvis der skulle blive noget mens jeg er der??!? Så er det om jeg skal få ham opereret nu her promte så han er frisk og satse på der ikke bliver komplikationer, eller skal jeg vente til jeg kommer hjem så jeg kan passe på ham og nusse om ham selv. Hvis han så ikke bliver opereret og der sker noget mens jeg er væk... uha den tanke kan jeg slet ikke med.. Hvad ville i kære mopseejere gøre i min situation Mvh Lise
Anonymous
Rikke Thorlak
16. februar 2010
Halløjsa alle mops fans :-) Vi er en lille fam. på 4, som nu er nået til gerne at ville have hund.. Vi er faldet med et brag for denne fantastiske race.. Så er der nogen som kan anbefale nogen opdrættere, i omkring vejle og opland???? Stamtavle er i og for sig underordnet, vi skal hverken udstille el. avle. Vi ønsker os bare en frisk hund..
Anonymous
Inge Paldan
21. februar 2010
Jeg er også faldet for mopsen, som jeg synes er et fantastisk lille dyr, jeg kender nogen der har en hunhund. Nu vil jeg spørge dem der har forstand på mopser, er der forskelle på hunhundene og hanhundene, som man skal være opmærksom på ved køb. Jendan
Anonymous
Helle lippert
21. februar 2010
Hej Lise Nielsen Jeg kan godt forstå dit problem. Jeg har en dejlig Mops han er 1½ år og fik for 4 mdr siden eksem, huden blev mørk og nogen gange fik han røde pletter på maven. Han kastede sommetider op kun slim frygteligt i timevis. Han havde altid søvn i øjnene og kløede i ørerne. Vores første dyrlæge kunne ikke sige noget. Den næste dyrlæge sagde med det samme at det var allergi. Vi prøvede med allergi venligt foder og 2 dage efter begyndte han at få det bedre. Han har nu lyserød fin hud ingen søvn i øjnene og kaster ikke op mere.Hvis han får en godbid en gang imellem som ikke er allergi venlig kan man se det med det samme. Måske skulle du overveje det hvis du ikke allerede har gjort det. Hilsen Helle
Anonymous
chalotte jensen
23. april 2010
nu har jeg haft mops i 3 år siden jeg blev 20, det er den mest fantastisk hund, den kan ikke samlignes med andre hunde på nogen punkter uanset hva så er mopsen mere charmerede, smuk og kluntet end andre hunde og har langt større personlighed! - men det siger alle nok om deres racer men om mopsen passe det altså! min amy er med overalt, på job, cafe, hos veninder og har sågar haft den med på dates da hun er en god indgangs vinkel faktisk til enhver situration! der inkl sover hun i min seng, pænt i fodenden, hvor jeg lige kan skubbe lidt til hende når snorken blir ligeee højt nok! - og hun får rester hver eneste aften.. hvilket hun selvfølgelig elsker, det er ikke noget hun bliver tyk af da hun jo lever et aktivt liv når hun er med på job osv. det er simpelthen en fuldstændig uimodståelig race som bringer glæde i alle afstykninger, især på plejehjemme hvor jeg arbejder...
Anonymous
Anne Møller
27. juli 2010
Hej Charlotte Jensen. Jeg vil bare lige give dig et godt råd: Pas på med alle resterne. Min familie og jeg har selv en rigtig skøn labrador-han, som også fik vores rester de fleste dage. Det har gjort, at han har fået Diabetes, og nu er han tvunget til at få insulin to gange dagligt. Det er nu blevet så meget, at han får insulin-chok en gang i mellem, hvor han ligger på gulvet, stiv i hele kroppen, tisser på gulvet, øjnene vender sig om, han får slim i hele munden og så får han kramper i hele kroppen, hvor han slet ikke er til at komme i kontakt med. Vi står nu, og skal på torsdag have ham aflivet fordi det er blevet så slemt. Derfor synes jeg, at alle dem, der fodrer deres elskede hunde med vores rester, burde lave en del om på det. For der er ikke noget der er slemmere end at se sin hund lide på sådan en måde. Det er vores skyld at det endte der, da vi fodrede vores hund med vores rester, og vidste vi det da vi fik ham, havde vi selvfølgelig gjort det anderledes. Bare så der ikke sker det samme for jer, som det er sket for min familie og jeg. Anne
Anonymous
Anne Møller
27. juli 2010
Hej Charlotte Jensen. Jeg vil bare lige give dig et godt råd: Pas på med alle resterne. Min familie og jeg har selv en rigtig skøn labrador-han, som også fik vores rester de fleste dage. Det har gjort, at han har fået Diabetes, og nu er han tvunget til at få insulin to gange dagligt. Det er nu blevet så meget, at han får insulin-chok en gang i mellem, hvor han ligger på gulvet, stiv i hele kroppen, tisser på gulvet, øjnene vender sig om, han får slim i hele munden og så får han kramper i hele kroppen, hvor han slet ikke er til at komme i kontakt med. Vi står nu, og skal på torsdag have ham aflivet fordi det er blevet så slemt. Derfor synes jeg, at alle dem, der fodrer deres elskede hunde med vores rester, burde lave en del om på det. For der er ikke noget der er slemmere end at se sin hund lide på sådan en måde. Det er vores skyld at det endte der, da vi fodrede vores hund med vores rester, og vidste vi det da vi fik ham, havde vi selvfølgelig gjort det anderledes. Bare så der ikke sker det samme for jer, som det er sket for min familie og jeg. Anne
Anonymous
Louise Mathiesen
09. august 2010
Min største teenager-drøm lige nu, er at få en hund. Men jeg er faldet fuldstændig for den, da jeg så den for første gang da jeg var 12. Nu er jeg 16 og drømmer stadig om den. Men min mor og far ønsker ikke en hund, jeg har nærmest tigget og plaget, om en mops i 4 år. Der er måske lidt lys forude, men mit sårøgsmål er, savler en mops, så at man hele tiden skal tørre dens mund, når er f.eks. er en lugt af mad? Håber på svar.
Anonymous
susan nielsen
19. august 2010
Hej alle sammen. - vi har været så heldig og have fundet den mest vidunderlige hund, han er en blanding i mellem mops/papillion. Han elsker og lægge i sofaen og dovne den a, men så når vi kommer i hundeskoven med ham er han da lys vågnen. han har nok mere legetøj end mine børn nogensinde har haft, han er så forkælet. men alligevel det bedste legetøj for ham er en stor sten, den skal være sådan at han ikke kan få fat i den og så begynder han og lave de mest mærkeligeste lyde, det lyder som om at han bliver mishandlet men det er så sjov og høre på, folk får grine flip a det. jeg kan kun sige godt om ham, han elsker små børn og alle mennesker der ville snakke med ham, han elsker og gå ture, eller bare ligge og sove med min datter.
Image
Sascha Bergqvist Vincent
26. august 2010
Hej Louise. Jeg har selv en mops som lige er blevet 7år og han har aldrig haft savle problemer. Og mange af mine veninder har også mops som ikke savler så du kan være helt rolig :D Det er ihvertfald min erfaring :) Og til Charlotte, mine hunde har altså altid fået den mad jeg spiser og der har aldrig været noget galt med nogen af dem :D Men må selvfølgelig sige at Anne's historie er rørende, er ked af det på jeres vegne, håber hunden har det ok. Sascha
Anonymous
Helle Andersen
27. september 2010
Hej jeg kan ikke finde det jeg har skrevet her inde !!!!!!!!!!!! Mvh. Helle A.
Anonymous
Randi Dall
14. oktober 2010
Hej jeg har lige et spørgsmål, hvorfor er der så stor forskel i prisen for de forskellige hvalpe ?? Hilsen Lene som mopsefan
Anonymous
helle christensen
12. december 2010
Hej Alle Jeg faldt lige over nogle kommentarer om foder. Beklager hvis mine kommentarer virker en smule stødende, men jeg har kun dyrenes bedste i tankerne. Menneskemad er ikke egnet som dyrefoder. Udover at menneskemad ikke har den optimale balance mellem fedt, protein og kulhydrat som dyrene har brug for, så indeholder vores mad også en masse salt. Dette kan, tilsammen medføre forskellige mangelsygdomme, diabetes, nyresvigt og fedtlever. Det vil man vel ikke udsætte et elsket familiemedlem for? Nu vil der nok være flere der vil hævde at deres hund, deres forældres hund eller naboens hund blev 20 år og var frisk hele livet på den diæt, men det svarer til at tro at rygning er sundt, fordi en eller anden ryger man har hørt om, blev 108 år. Dyrene kan godt leve af det en tid, men vi mennesker kan jo også godt holde os i live en tid, ved at spise halm og roer. Hvis Sascha havde læst Anne´s indlæg ordentligt, ville hun have set at hunden skulle aflives for at spare den for flere lidelser pga. den diabetes som den havde fået af menneskemaden og overfordingen. Det er en rigtig dårlig løsning at spare på dyrenes mad. Man risikerer bare at stå med en stor dyrlægeregning og et dyr der måske er permanent skadet. Hvis man ikke vil købe det færdige dyrefoder, kan man godt fremstille det selv, men det kræver at man sætter sig ordentligt ind i dyrets behov, og at man er villig til at bruge den nødvendige tid på det, og tror mig, det er ikke billigere i længden. Mvh Helle
Anonymous
Adgangs bruger
26. april 2011
Nu har jeg læst det hele igennem, men har ikke fået svar på det jeg søgte. Kæresten og jeg ønsker en hund, og vi er pladask faldet for den dejlige Mops. Men hvordan ville hunden reagere hvis der "pludselig" kom en baby ind i billedet? - Håber I kan svare mig.
Anonymous
Kamilia Formann
10. maj 2011
Vi ønsker os en Mops. Jeg har gennem mange år ønsket mig en hund, og nu er tiden kommet. Har læst en del om hvilken hund der ville passe bedst i vores hjem og til vores behov. En Mops har vi fundet frem til ved at tale med mopsejere, læst og forhørt andre hundeejere. Er den en derude som har kendskab til nogen som har Mopse hvalpe til salg? Ønsker. Køn Han, Farve: Fawn og købested: Sjælland. Skriv til kt_hkf@yahoo.dk
Heinz Andersen
10. maj 2011
Hej Kamilla Du kan finde 16 annoncer med mops her på siden http://www.gipote.dk/racehunde/163-Mops#race_ads
Anonymous
Hugo Mops
13. juli 2011
@Adgangs bruger: Vi haft en mops i halvandet år. For 6 måneder siden fik vi så "pludselig" en baby. Det er gået rigtig fint så det kan sagtens lade sig gøre, men en hund kræver jo også en del, så man skal lige gøre op med sig selv om man kan klare 3-4 gåture (+give mopsen den fornødne opmærksomhed) når man ikke får sovet så meget. :-) Held og lykke
Anonymous
Sidsel Sivebæk
22. juli 2011
Hej. Jeg har en yorkshire terrie på nuværende tidspunkt og jeg vil rigtig gerne have en hund mere. Jeg vil høre hvordan det er at opdrage på en mops? Jeg vil gerne have at man skal kunne gå uden snor med den osv. Nogen siger at mops ikke kan opdrages på. Er dette rigtigt?
Anonymous
Helen Blyitgen
13. november 2011
Hej Jeg har en mopsehan på 3 år, som er begyndt at slikke på div ting, møbler, tæpper etc og helst der hvor han har siddet selv. Er der andre der har/haft de problemer?
Anonymous
charlotte hansen
30. januar 2012
Det tyder på at han skal have hjælp til at tømme sine analkirtler. Så kontakt jeres dyrlæge og lad dyrlægen tømme de kirtler.
Anonymous
Dorthe
02. juni 2014
Elsker Mops. Det er bare en fantastisk lille sjov og godmodig hunderace. Vi har selv 2 af dem, og pønsker på at få Mops nummer 3 :)
Anonymous
Barbara
29. august 2014
Vi har selv en mops på ca. 6 år, som lige har fået hvalpe. Vores mops er super sød, og sjov. Dog er jeg lidt uenig med at der er 3 prikker ved motion. Af alle de mops jeg kender, og i forhold til vores egen, så skulle der kun være 1-2 prikker.
Anonymous
Isabella
05. januar 2015
Hej jeg har ikke jeg har haft en hund i mit liv. . Men jeg tænkte når jeg bliver stor vil jeg have en mops... DE. ER SÅ SØDE ♥♥ men problemet er jeg ved ikke om det er godt hvis man har dem i lejlighed... Derfor ville jeg spørge jer om i ved om det er godt at have en mops i en lejlighed!!! I LOVE DOGS♡
Anonymous
L.B.B
29. juli 2015
min tæve venter hvalpe,hun er r 3/4 mops 1/4 chihuahua,faren er ren sort mops drægtig og vi venter hvalpe om 5-10 dage,jeg har selvfølgelig været hos dyrelæge,og få lagt en plan,jeg har før haft hvalpe,men det er første gang,jeg har en mops,hva er jeres erfaringer vedr,fødsel er det en skrøne at de oftest bliver taget ved kejsersnit,min dyrelæge siger at det ikke er så udbredt som man hører,hva sir i der har erfaring med mops ? vil gerne høre jeres erfaringer,da det er svært at læse sig til de steder jeg har kigget,føler mest jeg støder på vandre historier,men ikke noget konkret
Ny kommentar
2 annoncer
Sælges: Mops
20.04
Copyright Gipote.dk
Gratis mops(8år) søger nyt hjem.Vores altid kærlige og charmerende Tristan søger et nyt hjem, som vil nyde hans selvskab og otium.Han er en moden herre,som elsker godbidder og s...
Pris
kr. 500
Hvor
8250 Egå
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
søde mops/DS
30.03
Copyright Gipote.dk
Søde mops/dansk-svensk gårdhund, Donna fødte 7 flotte hvalpe som søger en ny god og kærlig familie. En fantastisk blanding der giver en klog og meget sund hund med charmen fra...
Pris
kr. 4.900
Hvor
 
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Broholmer

Skal du have, eller har du en broholmer?
Så kan du ikke undvære denne bog om racen. Læs bogen og bliv klogere på Broholmere. Klik her@

Se alle racer