Epay-allcc Mobilepay
Der er 11 annoncer og 102123 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 11 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.


Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
conny klausen
30. oktober 2008
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
Annemette Kinch �?rslev
09. januar 2010
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
Lars Olsen
29. august 2010
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
Ida Christiansen
23. januar 2011
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
Niels Nilsson
23. marts 2011
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
Josephine Høgh
26. marts 2011
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
Josephine Høgh
26. marts 2011
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
Inger Berger
29. marts 2011
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
Tina Halling
16. juni 2011
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
Kaj Sørensen Møller
18. november 2011
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
Amalie Marstrand
28. maj 2013
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Joey_bolbro_469
Anita Jensen
24. september 2013
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Anonymous
MIkki
09. september 2014
jeg elsker min hund den er den beste hund og sjoveste hund jeg har haft
Anonymous
Linda
24. april 2015
Vi skal måske til at have hund for første gang, nu hvor vi er flyttet i hus. Vil den kunne være alene hjemme fra 7-15 hver dag? Og er der noget med at hvalpene bider i div. møbler m.m.? Kan de med katte? På forhånd tak.
Anonymous
Steen Jacobsen
29. april 2015
Min elskede Sakie er 8 år og har gigt Kan ikke klare tanken om at miste hende Dejlig Golden retriver
Anonymous
Marianne Hartvig
02. august 2015
Jeg har haft en Golden ritriver for år til bage,vi snakker om at få en igen til foråret Men der er nogle der snakker om at der er nogle der er mere spit på , og det skal jeg ikke have det skal bare være til gå ture og hygge , Hvordan sikker man sig det ?
Ny kommentar
11 annoncer
To skønne hanner
08.02
Copyright Gipote.dk
Balder og Dina har fået fem store stærke hvalpe med en fødselsvægtvægt på 450 g. Vi har to vidunderlige hanner tilbage der søger en glad familie. Hvalpene vil være chippet, vacc...
Pris
kr. 6.000
Hvor
2300 København s
Tlf
433d45423f434142 / 3f3d463f413f453f
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
07.02
Copyright Gipote.dk
Ønsker du en aktiv hund til jagt, markprøve eller hundesport? Vi sælger 6 lækre gyldne hvalpe (vi beholder selv en) med gode arbejdsegenskaber og stamtavle. Mor: Aloha Jo...
Pris
kr. 8.500
Hvor
7430 Ikast
Tlf
433e3f452d433d433f / 3f42433e2d42443d44
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
DKK
01.02
Copyright Gipote.dk
Skønne babyer, De fineste små skabninger blev født den 4/1-16. De er i alle de gyldne nuancer, så der er til en hver smag. Mor er af den slanke "jagt" type og far er den brede "...
Pris
kr. 9.000
Hvor
4450 Jyderup
Tlf
423d444046463d3d / 3f40463f3e424246 / 423d444046463d3d
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
16.01
Copyright Gipote.dk
Så har Nala fået hvalpe for første gang. 11 stk. De kan beses fra fredag den 29 januar, der er de 3 uger gamle. både Nala og faderen er begge ægte golden retriever, men uden sta...
Pris
kr. 5.000
Hvor
6100 Haderslev
Tlf
3f45443d46403d43 / 413f3e414246453d
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
FANTASTISKE GOLDEN HVALPE
DKK
23.12
Copyright Gipote.dk
Golden retriever, hvalpe ventes uge 3, m. stamtavle, salgsklar til påske. Reservationslisten er åben. Hvalpe efter sunde og rolige forældre med DKK stamtavle. De fødes i st...
Pris
kr. 9.000
Hvor
 
Tlf
3f3f44453f3e3f3e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.fyllas.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
08.02
Copyright Gipote.dk
Glad og rolig Goldenhvalp sælges pga akut sygdom hos ny ejer. Han er stort set renlig, kan være alene hjemme i 4 timer allerede og piver ikke om natten. Han er chippet, vaccin...
Pris
kr. 5.000
Hvor
7400 Herning
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Købes: Golden retriever
03.02
Søger en Golden retriver Vi er en familie på 4 incl Golden retriver Charlie på 8 år. Vi søger en Golden med et godt sind og sund/ rask. Vi betragter vores dyr som en del af fa...
Hvor
9380 Vestbjerg
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
03.02
Copyright Gipote.dk
SE HER!!
Pris
kr. 6.000
Hvor
9800 Hjørring
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
02.02
Copyright Gipote.dk
Vi forventer at have hvalpe i løbet af Forår & Sommer 2016 med vores dejlige **Queen** som er den ældste af vores skønne tøser ,hun har forelsket sig i en sund**Helt Lys flot f...
Pris
kr. 10.000
Hvor
7130 Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Købes: Golden retriever
24.01
Vi er en kærlig familie på 4, bor i landlige omgivelser, lukket stor have, 5 min gang fra skov, og kan tilbyde en lille ny hvalp et dejligt hundeliv. Vi har erfaring med golden...
Hvor
 
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sød tæve søger nyt hjem
23.01
Copyright Gipote.dk
Nellie har en helt speciel plads i mit hjerte og det er hårdt for mig at skulle omplacere hende. Derfor er jeg ude på at finde det perfekte hjem til hende. Jeg driver en l...
Pris
kr. 3.000
Hvor
3230 Græsted
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse

Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer