Der er 11 annoncer og 114573 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 11 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
for cirka 6 år siden
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
for knap 5 år siden
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
for cirka 4 år siden
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
for knap 4 år siden
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
for mere end 3 år siden
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
for mere end 3 år siden
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
for mere end 3 år siden
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
for cirka 3 år siden
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
for mere end et år siden
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Billede_132
for cirka et år siden
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Anonymous
MIkki
for 3 måneder siden
jeg elsker min hund den er den beste hund og sjoveste hund jeg har haft
Ny kommentar
11 annoncer
Sælges: Golden retriever - Hvalpe til salg
Børnevenlig
20.11
Copyright Gipote.dk
Golden Retiver hvalpe til salg. Født 5/11 - fem hanner og fire tæver. Dkk stambogførte efter præmieret forældrer. De er salgs klare i juleferien. Med sundhedsbog og m...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Broager
Tlf
3f3d414146454644
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://golden-copys.12...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Lyse tæve hvalpe
Familiehund
13.11
Copyright Gipote.dk
Dejlige lyse hvalpe sælges, efter Jessie (Klangshøj´s Desiree) og Santi ( Thevenet Energia Positiva), et par super skønne forældre med et udpræget Golden temperament. Hvalpene ...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Hjørring
Tlf
3f3d454242444244 / 413d433d4140413e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://kennelklangshoj.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Så der kommet hvalpe <3
DKK
12.11
Copyright Gipote.dk
Lady & Clyde har fået hvalpe D. 2 november <3 Der er kommet 1 tæve & 4 hanner- Der er stadigvæk hanner som mangler et nyt hjem. Forældrene er Vesterlyng´s Token Of Clyde...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Videbæk
Tlf
3f4442444540413d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.sølvstjerne...
Åben annoncen
annoncer_middle1
Sælges: Golden retriever - Hvalpe født d. 24/11 !
DKK
11.11
Copyright Gipote.dk
Vælg sundhed først. Vores skønne Mille har fået 10 smukke hvalpe (7 drenge og 3 piger) 5 drenge søger kærlige familier. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra d. 19 j...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Felsted, Åbenrå
Tlf
3f3f44443d443d43
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.kennelhohrm...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Omplacering
10.11
Copyright Gipote.dk
OBS!!! VENLIGST LÆS HELE ANNONCEN inden henvendelse!!! Skøn og ukompliceret tæve søger ny familie grundet nuværende families skilsmisse. Har været van til at rejse i ind ...
Pris
DKK 2.000,00
Hvor
Hedehusene
Tlf
3e3e3e3e3e3e3e3e / 3e3e3e3e3e3e3e3e / 3841422d3f414146453e4245
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Skønne gyldne hvalpe ventes
05.11
Copyright Gipote.dk
Niclanoma's Puklink's Last Camilla er parret med Sungold Speedy Gonzales og hvalpe ventes i uge 50- 2014. Gyldne hvalpe efter jagtglade forældre vil være 8 uger i uge 6-2015 (...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Ølstykke
Tlf
3f3e413f453e4540
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://niclanoma.dk
Åben annoncen
annoncer_middle2
Sælges: Golden retriever
27.11
Vi Planlægger **Guldklumper** med dejlige **Inna**i Forsommer 2015.....Hun er den mellemste af vores tøser,det bliver igen en Spændende combination.....Farmand er en nøje udvalg...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Lækre Golden Rethriver hvalpe
20.11
Lækre søde bamser, med kærlig og tryg opvækst til salg. Der er 3 hanner og 4 tæver. Mor har stamtavle i DKK og faren har ikke stamtavle han er hjemkøbt fra udlandet. De...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Hornslet
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
17.11
Et kuld golden hvalpe med fokus på på det gode temperament, sundhed og arbejdsegenskaber - med andre ord et kuld søde, smukke og dejlige hvalpe. Sælges med; DKK stambog ...
Pris
DKK 8.000,00
Hvor
Hampen
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle3
Købes: Golden retriever
17.11
Voksen Golden Retriever ønskes. Lydig, renlig, vant til at være alene hjemme og til at køre bil. Min mand og jeg er midt 50 og er efter tabet af vores tidligere hund, blevet ...
Hvor
Tybjerg
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Købes: Golden retriever - Goldenretiver ønskes
16.11
Goldenretiver ønskes til et godt hjem. Skal ikke være alene hjemme.
Hvor
Jyderup
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer