Der er 25 annoncer og 112209 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 25 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
for mere end 5 år siden
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
for mere end 4 år siden
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
for knap 4 år siden
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
for mere end 3 år siden
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
for mere end 3 år siden
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
for mere end 3 år siden
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
for cirka 3 år siden
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
for mere end 2 år siden
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
for cirka et år siden
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Billede_132
for 10 måneder siden
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Ny kommentar
25 annoncer
Sælges: Golden retriever - Lyse golden retriever
21.07
Copyright Gipote.dk
Skønne og velstimulerede hvalpe . Klar til at få nye hjem. Hvalpene er vokset op i vores hjem og har fået masser af stimuli i form af kærlighed og god leg. Det er vores fami...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Grevinge
Tlf
433e404445453d3e / 4246433f4540403f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.ryttergaard...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Golden Retreiver hvalpe sælges
20.07
Copyright Gipote.dk
Dejlige Golden hvalpe klar til salg fra torsdag i uge 30. Der er nu 2 tæver tilbage, og de er alle lyse. Vi har både moderen og faderen, som er dejlige familie hunde. Hvalpene e...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
Viborg
Tlf
3f4242433f42423f / 403e4242413f403f
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Super flotte lyse Golden Hvalp
19.07
Copyright Gipote.dk
Rigtig lækker helt lyse Golden Retriever. 5 hanner og 3 tæver.. Mor er Klanghøjs Chili. Far er Giddygold Beauty Be Cool (Basse). Nærmere oplysninger findes på vores hjem...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Sindal
Tlf
3f4645434641433d / 423e463e42464146
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://goldenchilis.dk
Åben annoncen
annoncer_middle1
Sælges: Golden retriever - Lækre Goldenhvalpe
Børnevenlig
17.07
Copyright Gipote.dk
Golden retriever, flere hvalpe, 7 uger , m. stamtavle, salgsklar 25.7.14, Super lækre goldens af rigtig gode og børnevenlige forældre. Begge forældre er: HD: B AD: 00 og fri fo...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Dragør
Tlf
3f46413d4346463d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://https://www.fac...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Røde Jagt Golden sælges
16.07
Copyright Gipote.dk
Golden retriever, 4 uger gamle Golden hvalpe med stamtavle (4 tæver og 6 hanner). De vokser op i en børnefamilie, og er derfor vant til børn og familiehygge. Samtidig har de en ...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Gadstrup
Tlf
413f3e422d433d3d46 / 413d453d2d44433d43
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Dyrlægens pleje"børn"
16.07
Copyright Gipote.dk
3 HANHVALPE OG 2 TÆVER ER NU RESERVERET I DETTE HELT FANTASTISKE KULD ***** Vores søde Zoya (billede nr 1) fik i sit andet kuld 7 dejlige hvalpe den 16 juni 2014 sammen med Budd...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
nyrup
Tlf
3f43453d4045403e / 433d4546433f423f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.voss-kunst.dk
Åben annoncen
annoncer_middle2
Sælges: Golden retriever
Familiehund
12.07
Copyright Gipote.dk
Super lækre glade Golden Retriever hvalpe sælges. Husopdræt. Er vokset op med andre hunde, og er hele tiden i børnehænder. 1 tæve og 3 hanner tilbage :) Er klar til at f...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Bjerringbro
Tlf
4543453e4545453e / 413e3e464346403f
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Golden Retriever hvalpe
Stueopdræt
09.07
Copyright Gipote.dk
Dejlige stueopdrættede og familievante Golden Retriever hvalpe efter gode forældrehunde, sælges til gode hjem pr. 15. august. 5 hanner og 4 tæver. Er ved salgstidspunktet beh...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Farsø
Tlf
3f3e4045463d413f / 4645434043404646
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
Stueopdræt
07.07
Copyright Gipote.dk
Dejlige Dansk Kennel Klub stambogsførte Golden Retriever hvalpe, efter højt præmieret forældre med supert temperament. Hofte & Albue fotograferet, fri PRA 1 & PRA 2.Hvalpene sæl...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Hedehusene
Tlf
413d46453f45443e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.goldenretri...
Åben annoncen
annoncer_middle3
Sælges: Golden retriever - Dejlige golden hvalpe sælges
07.07
Copyright Gipote.dk
Dejlige golden retriever hvalpe født d. 13. juni 2014. 6 tæver og 1 han, klar til at flytte til gode og kærlige hjem d. 9. august 2014. Hvalpene får ormekur, bliver chippet ...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
Odense SØ
Tlf
433d433e413d3d44 / 4342464042403e3d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://goldenretriever...
Åben annoncen
Købes: Golden retriever - Voksen hund købes
02.07
Jeg vil gerne købe en voksen max 3år golden eller labrador Retriver( ikke Formel 1). Hunden skal være rolig, glad, legesyg, kunne lide børn, hunde og mennesker.Den skal kunne væ...
Hvor
Malling
Tlf
403d403e453d3d41
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Smukke Golden Hvalpe
01.07
Copyright Gipote.dk
Vores skønne Nanna har fået 8 smukke hvalpe. En super familiehund . Vores hvalpe er stueopdræt og vil blive præget af hverdagen, andre hunde, børn, mm. Hvalpene sælges me...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
hjordkær
Tlf
423d463e46404643 / 423d443e3e3e3f44
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.rudebecks.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
DKK
29.06
Copyright Gipote.dk
De SKØNNESTE Dansk Kennel Klub stambogførte Golden Retriever hvalpe, er kommet til verden født af kennelens eget opdræt. Forældrene er naturligvis Hofte og albue fotograferet ...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Skovlunde
Tlf
413d44434045423d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.catithre.dk
Åben annoncen
annoncer_middle4
Sælges: Golden retriever
Stueopdræt
15.06
Copyright Gipote.dk
1 tæve og 3 hanner tilbage :) Vores helt fantastiske familiehund Chanel fik hvalpe d. 7 Juni, og desværre kan vi jo ikke selv beholde dem alle, så derfor søger vi nye gode hj...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Bjerringbro
Tlf
4543453e4545453e / 413e3e464346403f
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
23.07
Min skønne han-hund sælges. Ægte golden retriever dog uden stamtavle. Han hedder Luca og er 11 måneder, fylder 1 år her D. 31 juli. Han er verdens gladeste hund, han er leg...
Pris
DKK 2.500,00
Hvor
Vemmelev
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
19.07
Vi har **Planlagt** små *Vapser* med vores *Skjønne* Queen som mor , **Efterår 2014**..Følg os og vores tøser ...og se eventuelt på Facebook der er mange dejlige billeder af v...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle5
Sælges: Golden retriever
17.07
Super dejlige Golden retriever hvalpe sælges (køkkenopdræt) 3 tæver og 4 hanner søger nyt hjem 4/8. De er vaccineret, chippet, fået ormekur, dyrlæge tjekket og med sundhedsog...
Pris
DKK 5000/5500
Hvor
Løgstrup
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
14.07
Husopdræt :Tulle er en af vores glade søde hvalpe som er lysgylden , hun søger en sød og dejlig familie der vil tage sig godt af hende, når hun er klar til at flytte fra hendes ...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Bjerringbro
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
14.07
Husopdræt :Tumle er en af vores lyse store hanner, han søger en sød og dejlig familie der vil tage sig godt af ham, når han er klar til at flytte fra hans familie&mor d. 2 aug. ...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Bjerringbro
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
14.07
Husopdræt :Bølle er en af vores lyseGyldne hanner, han søger en sød og dejlig familie der vil tage sig godt af ham, når han er klar til at flytte fra hans familie&mor d. 2 aug. ...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Bjerringbro
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer