Der er 9 annoncer og 116950 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 9 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
for mere end 6 år siden
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
for cirka 5 år siden
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
for mere end 4 år siden
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
for cirka 4 år siden
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
for cirka 4 år siden
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
for cirka 4 år siden
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
for cirka 4 år siden
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
for cirka 4 år siden
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
for knap 4 år siden
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
for mere end 3 år siden
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
for knap 2 år siden
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Joey_bolbro_469
for mere end et år siden
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Anonymous
MIkki
for 7 måneder siden
jeg elsker min hund den er den beste hund og sjoveste hund jeg har haft
Ny kommentar
9 annoncer
Sælges: Golden retriever
27.03
Copyright Gipote.dk
7 dejlige hvalpe, 3 tæver og 4 hanner, er født 24.marts. og er salgsklare 19.maj, lige op til pinsen. Kildeskovens Spell Of Snow White (Kira) er parret med Skylocks Checkmate...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Rødekro
Tlf
4441434645454442 / 3f3d41443f464444
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.goldenjessi...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - skønne golden hvalpe
26.03
Copyright Gipote.dk
Vores hvalpe er født i køkkenet, og vokser op i huset. Vi sikrer os at hvalpene får en god prægning og stimulerende opvækst. Vi sørger ligeledes for at hvalpene får erfaring m...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Gredstedbro
Tlf
3f3f3e4645434340 / 403d403f4642453f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.brokaer-gol...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - STUEOPDRÆTTEDE GOLDEN'S
17.03
Copyright Gipote.dk
Vi har et dejligt kuld golden retriever hvalpe til salg - 3 tæver og 5 hanner. De er opdrættet i vores køkken-alrum og er en del af vores familie i den tid, vi har dem. De blive...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Hellerup
Tlf
3f40403f3e42423f / 3f3d3f46423f403f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://dawnsgold.dk/
Åben annoncen
annoncer_middle1
Sælges: Golden retriever - Sommer hvalpe - stueopdræt
15.03
Copyright Gipote.dk
Vores skønne Tilde er parret med dejlige Spencer (DKCH(U) Summeramba Last Orders) fra Kennel Gembæk og vi forventer hvalpene vil være klar til at rejse hjemmefra ultimo juli. ...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Roskilde
Tlf
3f3f3f3e3f3d4543
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.skypeek.dk/...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - familie prægede hvalpe
15.03
Copyright Gipote.dk
Hvalpe efter sunde og blide forældre. Familie præget og vant til børn, andre hunde og præget på lyde, oplevelser og kærlig pleje. Vi sætter en ære i at hjælpe og støtte kommende...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Kibæk
Tlf
403d43443f444541
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.shadowfax.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - LYSE CREMEFARVEDE HVALPE
07.03
Copyright Gipote.dk
Golden retriever hvalpe født 28.3. 2015 Vores unge tæve og en flot engelsk opdrættet han, der bor i Sverige er blevet forældre til 5 store fine hanner og 2 yndige tæver. Begge...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Nordborg
Tlf
3f3d3f3f44453d3e / 3f3d3f3f44453d3e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.kildespring...
Åben annoncen
annoncer_middle2
Sælges: Golden retriever - SALGSKLARE TIL PINSE
07.03
Copyright Gipote.dk
Golden retriever hvalpe født 1. april. Hvalpelisten er åbnet for reservering. Hvalpene foeventes at have skønne temperamenter og bliver smukke, som deres forældre, der er højt ...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Nordborg
Tlf
3f3d3f3f44453d3e / 3f3d3f3f44453d3e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.kildespring...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Golden hvalpe
DKK
23.02
Copyright Gipote.dk
"Coco" er scannet drægtig og hvalpene forventes den første uge i April. Coco er præmieret på udstilling, mental beskrevet, bestået brugsprøve og har 1.præmie på markprøve. "To...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Ribe
Tlf
3f3d464643463d42 / 3f3d464643463d42
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://golden-supreme.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
31.03
Vi Planlægger**Små Golden Bamser** med dejlige **Inna**i Sen Sommer 2015..... Den mellemste af vores tøser,det bliver igen en Spændende combination..(Billedet er af Inna og hend...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle3
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer