Der er 13 annoncer og 114935 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 13 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
for cirka 6 år siden
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
for knap 5 år siden
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
for mere end 4 år siden
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
for knap 4 år siden
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
for mere end 3 år siden
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
for mere end 3 år siden
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
for mere end 3 år siden
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
for cirka 3 år siden
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
for mere end et år siden
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Billede_132
for cirka et år siden
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Anonymous
MIkki
for 3 måneder siden
jeg elsker min hund den er den beste hund og sjoveste hund jeg har haft
Ny kommentar
13 annoncer
Sælges: Golden retriever - VI ER TO SOM MANGLER ET HJEM
DKK
13.12
Copyright Gipote.dk
Lady & Clyde har fået hvalpe D. 2 november <3 Der er kommet 1 tæve & 4 hanner- Der er stadigvæk hanner som mangler et nyt hjem. Forældrene er Vesterlyng´s Token Of Clyde...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Videbæk
Tlf
3f4442444540413d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.sølvstjerne...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Skønne gyldne hvalpe
12.12
Copyright Gipote.dk
Niclanoma's Puklink's Last Camilla er parret med Sungold Speedy Gonzales. Gyldne hvalpe efter jagtglade forældre er født d. 04-12-2014 og er 8 uger d. 29-01-2015 Er du/I til a...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Ølstykke
Tlf
3f3e413f453e4540
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://niclanoma.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
11.12
Copyright Gipote.dk
Dejlig hanhund på 4½ år søger nyt hjem, som har lyst til at give ham nogle udfordringer. Gerne med megen plads, da han nu bor på landet. Han er en meget kærlig og sød hund, der...
Pris
DKK 4.000,00
Hvor
Kr. Eskilstrup
Tlf
3f46434146423d45
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.goldens-hil...
Åben annoncen
annoncer_middle1
Sælges: Golden retriever - FAMILIE-/JAGT- MARKPRØVE HUNDE
04.12
Copyright Gipote.dk
Mor (Ida): HD-status:B. AD-status:0. Øjne:UA. Nr.1 på Goldens Top-Ti-Liste-2012, Åben klasse for både markprøve og working test. Far: FIJCH, SEJCH Sörgoldens Solo: HD-status...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Hillerød
Tlf
41453f423d3e3f3f / 3f3d3f46423f4043
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.hilderyth.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Selskab, udstilling & jagt
03.12
Copyright Gipote.dk
På udkig efter en smuk og aktiv familiehund? Hvalpene vil egne sig fortrinligt til selskab, udstilling, jagt, markprøve og hundesport! Kennel Falkirk's Golden Retriever hvalp...
Pris
DKK 8.000,00
Hvor
Hampen
Tlf
3f4340443e453f3e / 3f4340443e453f3e / 3f4340443e453f3e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.falkirks.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Hvalp til Påske
DKK
28.11
Copyright Gipote.dk
Vores skønne Jollygold In The Sky With Diamond er parret d.7 dec.med Vesterlyng's Token Of Clyde. Alle hvalpe fra denne kombination vil med garanti IKKE udvikle sygdommene GR_P...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Ryomgård
Tlf
4543404641433f40 / 413d444341433f40
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.jollygold.dk
Åben annoncen
annoncer_middle2
Sælges: Golden retriever - Hvalpe til salg
Børnevenlig
20.11
Copyright Gipote.dk
Golden Retiver hvalpe til salg. Født 5/11 - fem hanner og fire tæver. Dkk stambogførte efter præmieret forældrer. De er salgs klare i juleferien. Med sundhedsbog og m...
Pris
DKK 7.500,00
Hvor
Broager
Tlf
3f3d414146454644
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://golden-copys.12...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Golden Retriver hvalpe sælges
21.12
Golden retriever, Vi er nogen dejlige ægte Golden Retriver hvalpe U/stambog. Vi er født den 29/11-2014. Vi er af gode og familievenlige forældre, med et fantastisk dejligt o...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
Dronninglund
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
21.12
Vi Planlægger **Guldklumper** med dejlige **Inna**i Forsommer 2015.....Hun er den mellemste af vores tøser,det bliver igen en Spændende combination.....Farmand er en nøje udvalg...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle3
Købes: Golden retriever
20.12
købes golden retriver han mellem 1 og fem år til godt hjem
Hvor
vemb
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Købes: Golden retriever - golden retriver
08.12
jeg vil gerne købe en goldenretriver så lys som mulig / hvid helst hvid mit tlf nr er 60212957
Hvor
Horsens
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - super lækker blanding hund
05.12
Min hund Bellis har fået 8 skønne hvalpe. De er alle sorte og nogle af dem har hvide eller lyse aftegninger .født 26/9 2014 , så der er 4 tæver tilbage. De blive vaccineret, c...
Pris
DKK 3.000,00
Hvor
Varde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Skønne plyssede "isbjørne"
26.10
Vores smukke og dejlige Liva, har fået et herligt lille kuld unger. De blev født d 21 september, lige midt i vores stue (i hvalpekasse) og er blevet beundret, kysset og krammet ...
Pris
DKK 6.000,00
Hvor
Guldborg
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle4
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer