Epay-allcc Mobilepay
Der er 16 annoncer og 98413 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 16 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
30. oktober 2008
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
09. januar 2010
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
29. august 2010
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
23. januar 2011
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
23. marts 2011
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
26. marts 2011
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
26. marts 2011
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
29. marts 2011
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
16. juni 2011
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
18. november 2011
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
28. maj 2013
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Joey_bolbro_469
24. september 2013
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Anonymous
MIkki
09. september 2014
jeg elsker min hund den er den beste hund og sjoveste hund jeg har haft
Anonymous
Linda
24. april 2015
Vi skal måske til at have hund for første gang, nu hvor vi er flyttet i hus. Vil den kunne være alene hjemme fra 7-15 hver dag? Og er der noget med at hvalpene bider i div. møbler m.m.? Kan de med katte? På forhånd tak.
Anonymous
29. april 2015
Min elskede Sakie er 8 år og har gigt Kan ikke klare tanken om at miste hende Dejlig Golden retriver
Ny kommentar
16 annoncer
Sælges: Golden retriever
05.07
Copyright Gipote.dk
Golden Retriever hvalp, født den 18.4.15 stambogsført i DKK, far og mor er helt hvide, Begge forældre har de bedste resultater fra dyrlægen HD - A, AD - 0, OCD fri, Øjenlysnin...
Pris
kr. 8.000
Hvor
7400 Herning
Tlf
433d453d443d443d / 433d453d443d443d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://https://www.fac...
Åben annoncen
Flotte Lyse golden
03.07
Copyright Gipote.dk
Vi er så heldige i år at Chili har fået 9 hvalpe. 5 Hanner. 4 Tæver. Hvis du kunne tænke dig at blive den lykkelige ejer af en lys Golden retriever, har du/i nu muligheden ...
Pris
kr. 9.000
Hvor
9870 Sindal
Tlf
3f4645434641433d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://goldenchilis.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
02.07
Copyright Gipote.dk
Golden Retriever Hvalpe Har disse lækre mørke hvalpe til salg. Hvalpene er inde i husets hjerte hvor de følger os eller vi følger dem. Der er daglig berøring gange flere, hvor...
Pris
kr. 9.500
Hvor
7700 Thisted
Tlf
413e2d46452d3f422d4542
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.facebook.co...
Åben annoncen
annoncer_middle1
Golden retrivere hvalpe
02.07
Copyright Gipote.dk
Golden retriever, lyse hvalpe. Vores dejlige pige har fået hvalpe, for 7 uger siden.. Så om 1 uge, er der de dejligste lyse golden-retriever hvalpe, der søger et godt hjem. ...
Pris
kr. 9.000
Hvor
6971 Spjald
Tlf
3f3f42423d433d3f
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
DKK
01.07
Copyright Gipote.dk
Skønne sociale gyldne bamser, søger deres kommende familier. Alle 4 er super lækre med et fantastisk sind. De vokser op i hele huset, med 5 børn (9-15 år) og andre hunde. Kom og...
Pris
kr. 9.000
Hvor
4450 Jyderup
Tlf
423d444046463d3d / 3f40463f3e424246
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
29.06
Copyright Gipote.dk
Hvide Golden han hvalpe stueopdræt sælges. Registeret i DKK samt stambog medfølger, får ormekur og vaccinationer.
Pris
kr. 9.000
Hvor
4100 Ringsted
Tlf
413d3f443e454443
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
annoncer_middle2
Hvalpe - Golden retrivere
27.06
Copyright Gipote.dk
Glade familie og jagthunde hvalpe sælges. Vi har fem hanhunde som mangler et nyt hjem ( ud af et kuld på elleve ) Sunde, robuste, glade hunde med et stort mentalt overskud. En ...
Pris
kr. 9.500
Hvor
3760 Gudhjem
Tlf
403d423e4044403f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://Bricksite.com/S...
Åben annoncen
dejlige golden retriverhvalpe
DKK
25.06
Copyright Gipote.dk
Hvalpe sælges: Hvalpe af stærke udstillingslinier, og derudover på moderlinien velanskrevne service/udstillingshunde. Mor Freja er en balanceret og hjælpsom tæve vi alle i fam...
Pris
kr. 8.500
Hvor
6630 Rødding
Tlf
423e42443e40403d / 413d464041414146
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://hellehoejland.1...
Åben annoncen
Dejlige retriver hvalpe sælges
23.06
Copyright Gipote.dk
Hvalpe af stærke udstillings linie, og derover på moderlinien, velanskrevne service/udstillings hunde. Mor Freja er en balanceret og hjælpsom tæve vi alle i familien elsker. B...
Pris
kr. 8.500
Hvor
6630 Rødding
Tlf
423e42443e40403d / 413d464041414146
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://hellehoejland.1...
Åben annoncen
annoncer_middle3
jagtgolden
19.06
Copyright Gipote.dk
Der er nu en tæve og tre hanhvalpe tilbage. Hvalpene er glade og livlige, begge forældre er jagtivrige og samarbejdsvillige. Hvalpene er med DKK stambog, forældrene er HD og AD ...
Pris
kr. 9.000
Hvor
6580 Vamdrup
Tlf
44424246413d4646 / 44424246413d4646 / 3f3f40434646463d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.kiebitzs.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
11.06
Copyright Gipote.dk
Golden Retriever han på 3½ år søger nyt og kærligt hjem. Bono er importeret fra England og er helbredsmæssigt tip top i orden. Hofter:A, Albuer:0 Øjne (Dna PRA 1 + 2): helt f...
Pris
kr. 13.000
Hvor
6200 Aabenraa
Tlf
3f46413d3e3d4245
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.giddygold.com
Åben annoncen
FANTASTISKE GOLDEN HVALPE
DKK
25.05
Copyright Gipote.dk
Alle hvalpe fra Fyllas er indbegrebet af Brain and Beauty hunde. Både han og tæver efter sunde og rolige forældre med DKK stamtavle. Hvalpene er imødekommende, nysgerrige og ...
Pris
kr. 7.000
Hvor
6670 Holsted
Tlf
3f3f44453f3e3f3e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.fyllas.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
05.07
Copyright Gipote.dk
9 lækre golden retriever hvalpe sælges, 3 tæver og 6 hanner. De er født den 11. maj 2015 og er dermed klar til at komme hjemmefra den 6. juli. De er 100 % ægte, men uden stambog...
Pris
kr. 5.000
Hvor
6920 Videbæk
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle4
Sælges: Golden retriever
30.06
Copyright Gipote.dk
Med: sundhedsbog stamtravle mangler 2. vac. hundbur shampoo kikker plus pose til godbidder halsbånd plus snor pose mad legetøj
Pris
kr. 8.500
Hvor
2720 Vanløse
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
30.06
Copyright Gipote.dk
Vi Planlægger**Små Golden Bamser** med dejlige **Inna** i * Sen Sommer *2015..... Den mellemste af vores tøser,det bliver igen en Spændende combination ..Farmand er en nøje u...
Pris
kr. 10.000
Hvor
7130 Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
28.06
Copyright Gipote.dk
Vores FANTASTISKE Bella har fået 8 ægte Golden Retriever hvalpe, 3 tæver og 5 hanner. De små GULDKLUMPER er født den 9. maj og er klar til at flytte hjemmefra den 4. juli. De e...
Pris
kr. 4.500
Hvor
7830 Vinderup
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle5
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer