Der er 18 annoncer og 112723 registrerede brugere

Golden retriever

Der er 18 annoncer på denne race.
 Klik for at se annoncerne 

Racebeskrivelse af hunden Golden retriever. Se hvalpe der sælges lige nu.

Golden kommer oprindelig fra Briten. Der blev den brugt til at hente fugle der var skudt af jægere.
Som vi kender Golden i dag, er den en uhyre populær race at have som familie og børnehund.
Af andre ting Golden retrivere er gode til kan nævnes.

  • Jagthund
  • Udstillingshund
  • Servicehund (Herunder arbejde med blinde og andre handicappet)
  • Sporhund
  • Arbejde med redning, politi og militær

Racen vil gøre alt for at gøre sin familie glade, og den knytter et stærkt bånd til både voksne og børn.
Her får du en helt fantastisk hund der er nem at lære tricks, og som altid er glad og tilpas.

Størrelse:
Hanner: 56 – 61 cm
Tæver: 51 – 56 cm

Pels:
Tyk, fladtliggende eller bølget. Underulden er vandskyende og tæt. Skal børstes jævenligt

Farve:
Alle nuancer af gylden eller creme.
Copyright Gipote.dk – Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

GoldenHergolden
Se de flotte klistermærker og “her vogter jeg” skilte
Klistermærker herHer vogter jeg skilte, her

Hundetegn


Brugernes kommentarer om racen Golden retriever

Anonymous
for knap 6 år siden
Golden retrieveren er en dejlig lalleglad hund med et rigtig godt sind. Den vil gøre alt for at gøre sine mennesker godt tilfredse, for blot et kærlig klap eller en godbid. Det er ikke en hund som man skal være hård ved, men konsikvens og blid opdragelse. Så har man en dejlig hund for livet... Golden har en pels som skal plejes og passes for at den ser godt ud og ikke mindst at man ik har en helt urskov af pels i hele hjemmet... Dertil findes der godt foder med omega 3 og 6 i som giver en pæn blank pels, samt mindre fælden... Det er en hund som skal ha en del bevægelse og bruge næsen for at føle sig godt tilpas... Men når man har aktiveret hunden med gåture og godbider søgen eller andre opgaver hvor hunden skal bruge hovedet til at tænke, så er den mættet og laver ikke underligheder... :-)
Anonymous
for mere end 4 år siden
Jeg har selv en golden retriever han på snart 3 år, og jeg kan gladeligt anbefale racen til dem, som godt kan lide at bruge kvalitetstid på sin hund og få en masse sjov og underholdning. Golden retrieveren er altid overdrevent glad, og man skal ikke være bange for at den kommer op at slås med andre. Tværtimod er den glad for alle som vil lege med den, og især for dem, der giver en ekstra godbid med på vejen. De kan godt virke lidt halvdumme nogle gange, men de er så kærlige, så man ikke kan undgå andet end at holde af dem. En hund, der altid sætter stor pris på at få en klapper og nogle glade ord med på vejen (:
Anonymous
for knap 4 år siden
Golden Retriever er en glad hund der er venlig overfor andre. Den er rolig og meget lærenem og kan blive meget lydig. Den er mild og blid (sådan bør en Golden være). Den elsker hvis den kan komme i vandet - bare det ikke er under bruser - men det kan den vendes til. Den er perfekt til børn og andre dyr. Vi har f.eks. en kanin som får lov at kravle op på hundens mave i medens den ligger på ryggen! Den sætter stor pris på vand, i hvilket den godt kan lide at apportere ting fra. Er altid klar på en opgave og vil gøre alt for sin ejer bare den føler sig tryg. Pelsen skal børstes/redes med kam ca. 1 gang om ugen. Ellers kan den godt fælde en del men det kan de fleste vel nok kompensere for, hvis de har en god, kærlig og lydig hund der er til at stole på!
Anonymous
for mere end 3 år siden
Jeg har selv en formel 1 hun, Mille på snart 1½ år, og selvom hun er 'jagthund' er hun en fantastisk dejlig og smuk hund. Nogle stopper os endda på gaden, og siger, at hun har en flot gang. En golden retriever er en fantastisk hund, som er utrolig lærenem. Mille købte vi da hun var 7 måneder gammel, og da kunne hun "sit" og "bliv". Nu har vi (vi er førstegangsejere) lært hende så meget, at hun nu kan 7 kommandoer (sit, bliv, kom, stop, vent, læg dig, gi' pote). Det er dejligt med en hund, som er lærenem!! Jeg vil klart andbefale en golden til førstegangsejere!(:
Fotolia_432871_subscription_xl
for mere end 3 år siden
Golden retriever er den mest fantastiske familiehund :)
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriever er fantastiske familie hunde. dog har mange Golden retriever en tendens til at få "Hot spots" som er sår/røde pletter som man skal holde udkik efter de kommer hos min hund om foråret, heldigvis er det nemt at behandle...
Flot_billede1
for mere end 3 år siden
Golden retriver er en fantastisk familie hund. nogle har dog tendens til at få "Hot Spots" som er sår/røde pletter som heldigvis er nemt at behandle, min hund får det om foråret...
P1280199
for mere end 3 år siden
Vi har Golden Retriever af jagtlinier. Vi har haft racen i 40 år. I øjeblikket har vi 7 i alderen 12 -1 år. Det er en pragtfuld race som elsker at arbejde og gerne vil gøre dig tilpas. Hvis man kun vil have hunden som familiehund, tror jeg det er bedst at vælge en af udstillingslinie, da de ikke er så krævende med aktivering. Men hvis man gerne vil arbejde med hunden og opnå gode resultater, så har man mest fornøjelse af at vælge en af jagtlinie.
Anonymous
for cirka 3 år siden
Kun få har tænkt over, hvad en stambog egentlig er. Og mange synes i første omgang, at det er lige meget med stambogen, for de har ikke tænkt sig, at de skal på udstilling eller at deres hund skal have hvalpe. Men en stambog er det redskab, der har hjulpet opdrætterne med at lave de dejlige og meget forskellige hunde, vi har i dag – f.eks. super gode jagthunde eller effektive politihunde eller velfungerende selskabs- og familiehunde. En stambog er en anetavle, altså et dokument, som viser hundens ”stamtræ”, så man kan følge med i avlen og få en ret klar fornemmelse af, hvordan ens kommende hvalp kan forventes at udvikle sig. Selve stambogen koster under kr. 300, så dét, der nogle gange gør en stambogsført hvalp dyrere, ER ALTSÅ IKKE PRISEN PÅ STAMBOGEN, men den indsats med at finde GODE avlsdyr, udstille, træne, mental teste samt bestå brugsprøve, kvalifikations prøve, markprøver m.m. undersøge for flere forskellige arvelige sygdomme som hofteleds og albue dysplasi arvelige øjenlidelser og den slags, som ligger bag ved stambogsføringen. Det siger selv, at stambogen kun har værdi, hvis man kan stole på de oplysninger, som står i den. Hvem som helst med en PC kan jo lave en hjemmelavet stambog og selv opdigte, hvem der er forældre og bedsteforældre til din kommende hvalp. Der er sågar privatpersoner, der har oprettet forretning på nettet, hvor hvem som helst – mod betaling naturligvis – kan oprette en stambog med de oplysninger, man nu selv har lyst til. Så værdien af en stambog står og falder med, at man kan stole på de oplysninger, der står om hvalpens afstamning. Dansk Kennel Klub udsteder – som den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark – stambøger i overensstemmelse med FCI’s internationale bestemmelser. Vær bl.a. på vagt, hvis du møder forkortelsen fra en spansk piratorganisation F.C.I. (altså med punktummer), som også kan findes på danske stambøger fra organisationer uden for DKK.
Anonymous
for knap 3 år siden
Har i 25år opdrættet Golden retrievers ,og er meget opmærksom på hvad der bliver sammensat af afstamning .Således at både det fysiske og psykiske er afpasset,Det må være det optimale i alt avl ,Så det med at den ene slags *Jagt eller Fam*. hunden bliver foretrukket er jo individuelt,Bare vi husker at informere vores hvalpe købere om hvad det er vi står for .
Anonymous
for cirka et år siden
Kære alle erfarne Golden Retriever-ejere! Jeg elsker denne race og vil SÅ gerne anskaffe mig en snarest muligt. Men vil I mene, at den vil kunne trives i en 65 kvadratmeter lejlighed på 2. sal? Har den meget brug for plads at være på, eller er det mere motionen uden for hjemmet, der er i fokus?
Billede_132
for 11 måneder siden
Hej Amalie Du kan godt have en Golden retriever i din lejlighed. Vi har vores med i campingvogn, så det går nok. Men den skal kunne gå omkring, så du hvis du har mange møbler, kan det være svært for den at komme rundt. Turen til 2. sal, giver jo motion, og går du med den 3 gange om dagen ½ time af gangen, men når du kan og har fri, (weekend), er det en god ide at gå længere ture med den. Ude ved vandet eller i skoven, elsker de at være. Hundeskove kan også bruges, fordi her kan man lukke dem løs, og så kommer der fart på. En Golden Retriever retter sig ind efter sine mennesker, den følger dagens gang. Min hund går ind og sover til middag, fordi det plejer jeg at gøre, hvis jeg ikke gør det, så gør han det selv. Det er en rigtig god hund og vi elsker vores over alt på jorden.
Ny kommentar
18 annoncer
Sælges: Golden retriever - Golden hvalpe til show/familie
20.08
Copyright Gipote.dk
Vi er 3 skønne golden hanner som er klar på onsdag den 6 august til vores nye familier. Vi har DKK stambog, købsaftale og er gentestet for Pra1, Pra2 & ict (skæl) Vi er meget so...
Pris
DKK 8.500,00
Hvor
Gredstedbro
Tlf
3f3d464643463d42
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.golden-supr...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - golden retriever hvalpe
15.08
Copyright Gipote.dk
Vi har 4 hanner og 1 tæver tilbage som søger nyt hjem. De kan flytte hjemme fra på lørdag d. 1608.14 de har fået chip,vac,orme behandlet og dyrlægecheck samt sundheds bog. Dyrl...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
holbæk
Tlf
3f453e3d453f4242 / 3f44453f3e41403d
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Golden Retriever Hvalpe
Stueopdræt
15.08
Copyright Gipote.dk
Vi har et lille kuld golden retriever hvalpe på 5 stk., et rigtigt hyggekuld. Begge forældre har et super temperament og sundheden er i top. Vi leverer den sædvanlige strawgol...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Sydals
Tlf
4441433d45464645 / 3f41413d433f433d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.golden-retr...
Åben annoncen
annoncer_middle1
Sælges: Golden retriever - Røde Golden Retrievere sælges
14.08
Copyright Gipote.dk
Vi har stadig få hanner tilbage. Danmarks dejligste hvalpe - Nu 6 uger gamle Golden hvalpe med stamtavle. Det er tillidsfulde hvalpe, der vokser op i en børnefamilie, og er de...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Gadstrup
Tlf
413f3e422d433d3d46 / 413d453d2d44433d43
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
Stueopdræt
13.08
Copyright Gipote.dk
2 Dejlige lyse tæver hvalpene er Dansk Kennel Klub stambogsførte Golden Retriever hvalpe, efter højt præmieret forældre med supert temperament. Hofte & Albue fotograferet, fri P...
Pris
DKK 7.000,00
Hvor
Hedehusene
Tlf
413d46453f45443e
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.goldenretri...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - velstimuleret golden hvalpe sæ
05.08
Copyright Gipote.dk
Skønne dejlige lyse Golden retriever hvalpe uden stambog sælges - super stimuleret - skud trænet - klikker træne så de er lige til at gå til hvis man vil træne - de er vant til ...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
Fjerritslev
Tlf
3f3d3e4343443d3f / 3f3d3e4343443d3f
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.hundefriste...
Åben annoncen
annoncer_middle2
Sælges: Golden retriever - Golden Retriever hvalpe
31.07
Copyright Gipote.dk
4 super sunde og kraftige hvalpe til salg. Efter svensk mor og spansk far. Hvalpene bliver vaccineret første gang og har sundhedsbog og DKK stambog. Hvalpene er meget tillidsful...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Næstved
Tlf
3841422d413e453e40433e3d / 3841422d3f3f444440433e3d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.djima-lijyn...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
29.07
Copyright Gipote.dk
Golden retriever, Vores dejlige og rolige tæve har fået 12 hvalpe. Der er kun 1 han tilbage. Han er nu 9 uger og klar til afhentning. Han har fået 3 ormekurer og er chippet, vac...
Pris
DKK 4.500,00
Hvor
Tim
Tlf
413d41403e3e4043 / 423e44413e3e4043
@
Mail henvendelse
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Vidunderlige Smukke DKK hvalpe
29.07
Copyright Gipote.dk
Alle hvalpe er P.T. reserveret - men lader annoncen stå til de alle er afhentet ! De SKØNNESTE Dansk Kennel Klub stambogførte Golden Retriever hvalpe, er kommet til verden født...
Pris
DKK 9.500,00
Hvor
Skovlunde
Tlf
413d44434045423d
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.catithre.dk
Åben annoncen
annoncer_middle3
Sælges: Golden retriever - Efterårs Hvalpe !
DKK
28.07
Copyright Gipote.dk
Vælg sundhed først. Vi forventer vores skønne Mille i løbetid i løbet af aug. Og håber derfor på et skønt kuld efterårshvalpe i løbet af Okt. Hvalpene vil således være klar t...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Felsted, Åbenrå
Tlf
3f3f44443d443d43
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://www.kennelhohrm...
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
18.08
Vi **Forventer** små *Vapser* med vores *Skjønne* Queen som mor & en flot Prins Pablo fra Spanien sidst i September ..På stamtavlen heder han **Zampanzar All I Know** ** ...
Pris
DKK 10.000,00
Hvor
Juelsminde
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Sallys hvalpe dejlige goldne
15.08
Vores dejlige tæve Sally har fået 4 dejlige hvalpe. 2 hanner og 2 tæver. Hun er en mild og køn tæve som bor på landet med høns, gæs og får. Hun stammer fra Kennel Dooly Dog...
Pris
DKK 9.000,00
Hvor
Allingåbro
Tlf
3f3e434046454342
@
Mail henvendelse
Hjemmeside
http://sallys-hvape.dk
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
15.08
dejlig hval på 9 uger, han, er renlig, vokset op inde i huset, socialiseret med mange ting, andre hunde, heste, børn, køre i bil osv. sælges kun på grund af særlige omstændi...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Ringkøbing
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle4
Sælges: Golden retriever
15.08
dejlig hval på 9 uger, han, er renlig, vokset op inde i huset, socialiseret med mange ting, andre hunde, heste, børn, køre i bil osv. sælges kun på grund af særlige omstændi...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Ringkøbing
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever - Lækre Golden hvalpe
11.08
Dejlige stue opdrættede og familievante Golden Retriever hvalpe efter skønne forældre hunde, sælges til gode hjem pr. 1 han og 4 tæver. Er ved salgstidspunktet behandlet mod ...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Tranekær
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Sælges: Golden retriever
09.08
golden retriever hvalpe opvokset i familiens nærvær, katte børn, og hvad der ellers er i hjemmet af larm ,og hyggelige ting.. verden er meget spændende.ss alt er ordnet når ...
Pris
DKK 7.500,00
Hvor
frederiksværk
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_middle5
Sælges: Golden retriever
02.08
Super sød og dejlig og fræk dreng , søger ny familie gerne med børn , men ikke et krav. Han er født d. 30 juni og klar til at flytte hjemmefra d 23 Aug . Ved afrejsen vil han væ...
Pris
DKK 5.000,00
Hvor
Borup
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
Parring tilbydes/ønskes: Golden retriever
24.07
Vi søger mage til vores snart 4 år gamle golden retriever hanhund, Mango. Han har et roligt og børnevenligt sind og er 100% familiehund. Vi har ikke brugt ham til jagt. Han er æ...
Pris
DKK 7.000,00
Hvor
Egå
Tlf
xxxxxxxx
@
xxxxxxxx
Åben annoncen
annoncer_bottom
Golden retriever
- Udvælgelse, pasning, opdragelse, beskæftigelse
Golden
Bogen du bare må have hvis du har en golden. Klik her og læs mere@

Se alle racer