Epay-allcc Mobilepay
Der er 251 annoncer og 100200 registrerede brugere

Lagkage

11 indlæg
Img_0925
For mere end 4 år siden
Img_1517 Så blev det også dagen her i huset hvor der skulle laves hundelagkage.
Godt nok er det først til august at hundene har fødselsdag, men nu var begge hunde samlet så nu skulle det være.

Og hundene elskede den, det gled hurtigt ned, især for min Bella der jo er labrador, det tog lidt længere tid med min fars hund som ikk er så stor igen

Anne

123818
For mere end 4 år siden
Hvor er den fin! :D
Hvad har du lavet den af? :)
Img_0925
For mere end 4 år siden
Ja den var rigtig fin.

Den er lavet af toastbrød, hakket kyllingekød der er brunet, flødeskum, tun blandet med noget cremefraiche da de ikk lige havde noget tunguf på tube, også cocktail pølser og tørkost til pynt.

Har ideen fra Ina.

Beagleavatar
For mere end 4 år siden
Dsc02053 Nøjj den kage har vist været mums he he

Jo den er god – det syntes beaglerne også :D

1298286658_resized
For mere end 4 år siden
De ser flotte ud, men pas en anelse på med fedtindholdet.

Vovserne kan næsten få et “fedtchok” af al den flødeskum og tun blandet med cremefraiche er også meget fedtholdigt. Bare en venlig advarsel så i ikke kommer ud i en gang tynd mave eller i allerværste tilfælde en betændelse i bugspytkirtlen.

Men herligt, at der bliver gjort noget særligt ud af hundefødselsdagene, jeg plejer bare at give dem et lækkert kødben, det ser selvfølgelig ikke så festligt ud, men det smager mine bamser….. ;-)

Img_0925
For mere end 4 år siden
Alt er købt med så lidt fedt som overhovedet mulig, kyllingekødet havde kun 3% fedt og der blev ikk brugt så meget flødeskum igen, og cremefraichen var også så fedtfattig som muligt.
Men heldigvis var der ingen der fik tynd mave så det er godt nok, havde jeg lidt frygtet.

Men jo hundene elskede kagen, elsker og forkæle hundene, og det er jo heldigvis kun en gang om året de får sådan en kage.

1298286658_resized
For mere end 4 år siden
Super godt, så var der jo tænkt over risikoen – det kunne der jo desværre godt være nogle, der ikke havde overvejet…..

Ligesom med de hunde, der ender hos dyrlægen med betændelse i bugspytkirtlen, fordi ejerne fodrer dem med alt for mange fede lækkerier i julen.

Img_0925
For mere end 4 år siden
Ja, min fars hund er allerede på slankekur så, men den røg så lidt igår, men jo jeg tænkte over at der ikk skulle være for meget fedt i, godt nok kunne min hund godt bruge lidt mere sul på kroppen, men det er ikk lige den rette vej og gå.

Ja der er mange hunde som bliver overfoderet ved højtiderne og som ender ved dyrlægen.

Beagleavatar
For mere end 4 år siden
Nu er der jo så også 3 hunde til at dele den lille lagkage – som i øvrigt er fra Darwins 1 års dag. I min udgave er der ikke creme fraiche men kun en klat flødeskum blandet med kyllingekødet og så tun guffen fra tuben.

Den ene gang om året ser jeg ikke det med fedt indholdet som et problem – i øvrigt får mine hunde så ikke ben, da de ikke tåler den slags – tørret kanin ører er et hit her i huset og meget fedtfattigt så dem får beaglerne i stedet eller et stk. tørret bøffelhud mums :D

Mine hunde har så heller ikke et eneste gram for meget på kroppen da de bliver fodret kornfrit til hverdag. Men husk at tørfoder heller ikke bør indeholde for meget fedt max 10% er faktisk nok.

1298286658_resized
For mere end 4 år siden
Beaglepack, i den mængde og til det antal hunde er det overhovedet ikke noget problem.

Jeg er nok også overforsigtig, men det er fordi jeg har set hunde med betændelse i bugspytkirtlen, og det er simpelthen så smertefyldt og livsfarligt, at jeg ikke kan lade være med at advare….

Vores gamle dreng prøvede det selv, dog p.g.a. nedsat funktion i bugspytkirtlen, han blev reddet. Men jeg har tidligere set det hos et par små hunde ved en dyrlæge, jeg hjalp lidt til hos. Den ene kunne ikke reddes, den anden var igennem et langt grimt forløb, men blev reddet – hvis en advarsel kan afværge dette sker igen, så er det godt.

Img_0925
For mere end 4 år siden
Her var der også to hunde til at dele kagen, en stor labrador og en lille hund, så det passede fint nok, vores bliver også foderet med et kornfriprodukt og de fik ikk hele kagen der var lidt tilbage så. Og de får heller ikk sådan noget til hverdag, de får lidt godbider i løbet af dagen og måske en lille pølse hvis der er, men så heller ikk mere, og er meget påpasselig med ikk at give min for meget da hun jo er labrador, men heldigvis er hun ikk vildt madglad som andre labrador kan være.
11 indlæg

Du skal logge ind før du kan skrive på forumet

 Du kan logge ind her