Epay-allcc Mobilepay
Der er 248 annoncer og 99438 registrerede brugere

Min hund fælder MEGET?

12 indlæg
Anonymous
For næsten 5 år siden
hvad skal jeg gøre, min hund fælder virkelig virkelig meget, der er hår OVERALT..
Jeg har har givet ham fiskeolie men det hjælper ikke, jeg giver min hund Royal Canin foder.
Nogen herinde der ved noget om BARF foder som måske kan hjælpe på alt det fældene hår? da jeg har hørt at det måske kunne hjælpe..

- Natalie

Billede0051
For næsten 5 år siden
Min lille spidshund fælder også vildt for tiden – tror du ikke det har noget med årstiden at gøre?
Voresbilleder2012_356
For næsten 5 år siden
…støvsuge.. ;-D
Hvis ellers hundens pels er fin og blank er du nok bare rendt ind i, at hunde fælder et par gange om året. Så glæd dig til foråret, når vinterpelsen skal fældes -
Anonymous
For næsten 5 år siden
Det kan godt være det har noget med årstiden at gøre :) men han har aldrig fældet så meget som han gør nu, når jeg står op om morgen er der underuld over det hele.
Så må jeg bare håbe på han snart holder op med at fælde, for min støvsuger har virkelig brug for en pause fra alt det underuld :)
Billede0051
For næsten 5 år siden
Hvis det er så meget, tror du så ikke, at du skal en tur omkring dyrlægen?
Hpim0081
For næsten 5 år siden
Hvis din hund er rask, og det “kun” er naturlig fældning, så kan jeg klart anbefale dig, at købe en Furminator, den tager alt løs underuld. Jeg har selv en, som jeg bruger både på hunden og på katten, og den er virkelig effektiv, og så kan din støvsuger også få sin velfortjente ferie.
Lillian
Nov2009_001z
For næsten 5 år siden
Hej Lillian.
Jeg har lige studeret en Furminator på nettet, men den bliver kun demonstreret på forholdsvis langhårede hunde. Ved du om den kan bruges på en beagle, som jo også fælder temmeligt meget i perioder? Tak :)
Anonymous
For næsten 5 år siden
Furminator er også mit bud. Jeg bruger den på mine beagler og den er suveræn til underulden.
Derud over vil jeg dog anbefale en god fiskeolie – bruger selv grizzly olien og det har begrænset fældningen på mine beagler.

Nu ved jeg ikke hvad det er for en hund du har – Natalie – men til en mellemstr. som mine er så bruger jeg en str. medium furminator. Selvom om den er dyr, så kan skæret skiftes

Hpim0081
For næsten 5 år siden
Hej Susanne.
Jeg har jo en langhåret hund, men min kat er til gengæld korthåret, og der er den fænomonal. Jeg har læst mig frem til, at den også er “tosset-god” til korthårshunde. Jeg er godt nok gammel hundefrisør, men den slags “nymodens” ting var ikke opfundet dengang, men jeg vil ikke ret gerne undvære en Furminator i dag.
Lillian
Nov2009_001z
For næsten 5 år siden
OK, tak for tippet – den vil jeg prøve :)
Anonymous
For næsten 5 år siden
Jeg har furminator, og den hjælper ikke særlig meget, synes faktisk hans pels bliver filtret af det. Nu fælder han så lidt mindre end det han gjorde igår.

Susanne Larsen han fælder simpelthen så meget fordi han har været en tur under bruseren da han havde rullet sig i høm. Men bliver det værre med fældningen tror jeg da lige jeg ringer forbi dyrelægen :)

Anonymous
For mere end et år siden
Tak for info fyrene. det vil virkelig hjælpe mig.
[URL=http://www.bergwest.dk/startegetfirma/DubLi-opstart.pdf]dubli[/URL]
12 indlæg

Du skal logge ind før du kan skrive på forumet

 Du kan logge ind her