Kriminelt?

Af Pitbullwizard Land of Oz · 22. februar 2009, 06.12 · 10 svar
Img143
Vibeke Knudsen,D.K.K,udtaler at det er “kriminelt” at lade sin såkaldte kamphund rende løs,og går ikke ind for kørekort til hund.Hun skal inden for et par uger mødes med justitsministeren,og vil fremlægge lovforslag.Ang kørekort skyldes det jo nok at så ville der ikke blive solgt så mange D.K.K hunde,og det ville være dårligt for D.K.K’s økonomi.Det med det kriminelle,er vel som man ser på det.Skatteundragelse af indtægt,er jo også kriminelt.Måske skulle skattevæsenet kulegrave D.K.K’s stambogsregister,og se hvor mange af opdrætterne som har betalt skat af indtægt på afkom.Så hun kunne jo passende invitere skatteminister med til mødet med justitsminister,og slå 2 fluer med et smæk.Jeg mindes ikke at have stemt på nogen fra D.K.K,til at være"hundeminister",da jeg tager skarpt afstand til denne minoritet som oversvømmer markedet med skavank og skamavl.D.K.K er ikke løsningen,men en stor del af problemet.Det er en corporation som er at sidestille med Burger King,og de ser jo helst ikke at man spiser hos Mc Donalds.

Af Pitbullwizard Land of Oz · 23. februar 2009, 07.36
Img287
Brian Mikkelsen udtaler iøvrigt idag,i aviserne,at kriminelle skal knaldes på skattesvig.Her hentyder han til rockere og indvandrer bander,men loven skal vel oveholdes af alle.Selv dem som er med i D.K.K’s"hundemafia",da nogen jo anskaffer sig hunde derigennem og bruger hundene som våben og skræmmemiddel på gader og stræder.Det er Brian Mikkelsen måske ikke klar over,endnu.Vil du,Vibeke Knudsen gøre ham opmærksom derpå under jeres møde,eller skal jeg gøre det inden jeres møde?

Af Lillian Kyed · 23. februar 2009, 11.01
Undskyld, men hed du ikke Brian Hansen i går?

Af Pitbullwizard Land of Oz · 24. februar 2009, 04.49
Jo,det har du da ret i.Men er lidt flov over at være navnebror til Brian Mikkelsen,da han er et dårligt eksemplar af racen Brian.Der er jo ikke ret meget mandfolk i den tøsedreng,som bare er et talende jakkesæt med briller.Jeg glæder mig til at se hvad ham og hende mokken fra D.K.K får brygget sammen af underlige love,på deres kommende møde.Nok bare en indskrænkning af den personlige frihed,da der er nogle få som ikke kan administrere den.Der er jo flere love ang hunde,end der er ang at få børn.Disse kommende spjældkandidater,kan de jo heller ikke styre,når de opnår lømmelalderen.Måske skulle man smide forældrene i spjældet,sammen med afkommet.Altså straffe kollektivt,som man vil gøre mod ejere af visse hunderacer.

Af Ina Lykkegaard · 24. februar 2009, 10.55
Sikke en gang fis at fyre af. Hvis du har så mange problemer med samfundet omkring dig, så syntes jeg du skulle skrive et læserbrev og smide det i landets aviser, i stedet for at bruge krudtet herinde, og rakke folk ned. Det hører ingen steder hjemme på et hundeforum.

Af Lillian Kyed · 24. februar 2009, 12.25
Er jeg den eneste herinde, som mener at kunne genkende en helt 3.person i denne mand? Nemlig Brian fra Asien.

Af Ina Lykkegaard · 24. februar 2009, 12.32
Johh Du har ret Lillian. Det tyder på den samme Brian. Jeg må indrømme jeg tænkte tanken en overgang da jeg skrev mit tidligere indlæg.

Af Lonni Jølmark · 24. februar 2009, 12.35
Hej
Det er den samme, som ikke har andet at lave:-), men vi kan kun ignorere ham, så stopper han vel efterhånden:-).
Vh Lonni

Af Pitbullwizard Land of Oz · 24. februar 2009, 12.42
Nu er det jo løs snak,om hunde og mennesker i samfundet,så små slag please.At du ikke er enig med hvad jeg mener om visse personer,som skal have indflydelse på andre folks liv hvad hunde angår,står så for din egen regning.Men mon ikke Justitsministeren skulle tage sig af de kedelige ellementer som gør gaderne usikre,fremfor at holde møder med en interesse gruppe som D.K.K der kun er ude på at lave lobby virksomhed for deres egen virksomhed.Nu er vi jo ikke allesammen vildt begejstrede for D.K.K,og har hunde registreret andre steder.D.K.K er ikke løsningen på problemerne,men en del af problemet,da de fleste Amstaff som er årsag til den store debat er masseproduceret af D.K.K opdrættere.

Af Pitbullwizard Land of Oz · 25. februar 2009, 02.15
Img343
Savvy,som en berømt sørøver sagde,er der ikke meget at hente af hos disse frustrerede husmødre som intet har at bringe til den store hundedebat.Forslag fra det Danske Folkeparti er,at man skal være 25 år for at kunne eje en såkaldt kamphund samtidigt med at børn på 13 år skal være forældre.Joh,det er skam et vældigt godt samfund man lever i,hvis man er så uheldig at skulle være tvangsindlagt til at bo i Danmark.Damn right,mit navn er Brian og jeg bor i et land i en verden hvor der heldigvis ikke er plads til pladderhumanisme,og jeg er den stolte ejer af en rigtig Pitbull.Joh,jeg har andet at lave,men kan ikke lade være med at tage fis på ignoranter som ignorerer fakta om den verden de lever i da de ikke kan se ud over deres egen næse.Efterhånden er det blevet en sport,og den ender aldrig uafgjort.At der så er nogen som er dumme nok til at gå med på denne barnlige sport,siger mere om dem end det gør om mig.

Af Chanell Adler · 25. februar 2009, 06.52
Tror du ikke at den 13 årige pige kommer til at modtage besøg fra kommunen og alle mulige andre for at checke op på at barnet har det godt? og mon ikke det bliver fjernet hvis hun ikke kan handle it? det med at man skal være 25 for at få muskelhund det er sku dejligt for så skal jeg ikke længere frygte at blive truet gang på gang af små unger der mener de er seje fordi deres hund kan flå min ihjel.
bare for at komme med et eksempel så var jeg på et tidpunkt inde på kbh’s hovedbanegård godt nok med min søsters kanin, men der kommer den her 14 årige pige hen til mig og min søster og begynde med om hun ikke lige skal pudse sin hund på kaninen uden at vi havde gjort hende noget vi sad pænt og ventede på toget