Blandingshvalpe tilsalg

Af Maj-Britt Gøtterup · 9. august 2007, 12.39 · 7 svar
Her på HG.

Der er tale om Fila Brasileiro/Dogo argentino/ stafforshire Bullterrier blandinger.

At det siges at være et UPS kuld, well så findes abortsprøjten altså!

Fila Brasileiro/Dogo argentino/staffordshire Bullterrier blanding, det er FANME flot! Hvis man som mig eller andre der VED hvad en Fila Brasileiro indeholder, så holder man sig LANGT væk fra disse hvalpe. Det er en farlig cocktail :-( og meget tragisk at dette kuld er blevet til.

Man mixer IKKE disse racer, da hver race i sig selv indeholder nogle stærke gener,og i et mix ved man simpelthen ikke hvad man ender op med!

Filaen, er en race der IKKE er en hund for hvem som helst, de er YDERST reserverede og kan ikke med fremmede mennesker, hverken børn eller voksne og denne form for aversion kan ikke avles ud af racen. At man så har valgt at blande den med både Dogo og staffordshire bullterrier gør bestemt ikke sagen bedre. Jeg er dybt rystet over at se en sådan blanding til salg…

Jeg håber at I forstår, at disse hvalpe kan være en farlig mix, hvis man tror man får en familie hund, der skal medtages til div. familie arrangementer og på hyggeture i hundeskove. Det kan man IKKE med en Fila.

Vi har i lang tid prøvet at gøre opmærksom på at blandinger af disse stærke racer er farligt, da ved ikke har mulighed for at vide hvilken temperament man ender op med. Og da muligheden for at racerne vil blive pålagt forbud er stort, forsøger vi med næb og kløer at skabe opmærksomhed omkring denne problemstilling.

Vi, i Dansk Molosser klub tager ST


Af Maj-Britt Gøtterup · 9. august 2007, 12.44
For ikke at forveksle annoncerne, så er det denne :

Sælges
Race Blandet
Køn Blandet
Farve Alle farver
Alder 0 år
Stambogsført Nej
Salgsklare 2007-09-26

Så er der sunde, dejlige hvalpe…
Mor: er Mastiff blanding..
Rigtig flot og tigerstribet..
Far: ægte Amstaff (Bull)..
Kraftig, Sort/Hvid..
Forældrene er dejlige familie-hunde og glade for børn..
Der medfølger:
1x Vaccination.
2x Ormekur.
1x Sundhedsbog.
1x Hvalpepakke m. halsbånd+snor+mad.
Inkl. Købskontrakt.
1 år`s garanti mod sygdomme fra opdrætters tid..
Ring for pris.. …


Af Bettina Frederiksen · 12. august 2007, 01.19
Ja…vi er jo mange der undrer os over, om ejeren er helt rask?!?!

Det er hvalpen fra helvede, hvis man ikke har nogen ide om, hvad det vil sige at være flokleder, så jeg håber inderligt, at der er nogen som kan/vil melde dem hurtigst muligt.

Alle 3 racer, hver for sig, er skønne hunde – ingen tvivl om det, men derfor behøver man ikke lade sig narre. Deres styrke og intellekt er ikke for førstegangs købere, men det er mit gæt, at det er hvor de fleste af hvalpene havner alligevel.

Den slags mennesker, som har accepteret det “ups”-kuld, har ikke selv den store ide om, hvad de laver – hvordan skal de så sørge for at fortælle andre det??

Bettina /
Muskelhunden.dk


Af Mette-Sofie Bork Gehling · 12. august 2007, 21.06
Hej,
Det er rigtig dejligt at dem, som har forstand på disse racer, melder sig på banen og advarer dem der ikke har så stor viden om. – vi siger mange tak!
Sofie Gehling, moderator, gipote.dk

13. august 2007, 02.01
Hej.Det kan gøre mig så vred at man ikke kan nægte denne sælger adgang til annonce,ikke nok med det så koster de ingen penge, så dem kan alle blive ejere af, m-e-n man gemmer sig jo også lidt i annoncen,det er synd for den store flok hunde de får et svært liv da der vil dukke overraskelser op til de kommende ejere.

26. september 2007, 21.53
Hej.Jeg vil bare sige man er vist ved at brænde inde med disse hvalpe. synd for selve hundene, men mon ikke disse ejere tænker sig om næste gang de blander racer?For det er dog en frygtelig coktail man har lavet her.Jeg er helt glad for at folk trods billige hunde undersøger hvad hunden er gjort af.For en orden skyld er det annoncen Fila Brasileiro/Dog argentino/stafforshire Bullterrier blandinger og så koster så meget vildskab kun 50.00 kr.Venligst jetteHansen

Af Bettina Frederiksen · 26. september 2007, 22.17
Ja – jeg har lige kigget på annoncen, og om jeg forstår det?!?!

At folk virkelig ikke har mere forstand, end at sælge tikkende bomber til personer, som formentlig hverken træner med hundene, eller socialiserer dem på rette måde.

Det ligner den fremtid de små har for sig, og det vil på et eller andet tidspunkt gå rigtig galt, er jeg bange for.

Som jeg har skrevet før, er det fantastiske hunde – hver for sig – med stamtavler fra en godkendt dansk kennel, hvor man kan se, hvad de små rent faktisk indeholder i linierne.

Jeg frygter de kommende avisforsider!

Bettina /
Muskelhunden.dk


26. september 2007, 22.30
Jeg er helt enig med dig.Jeg tror de har et problem for de har været væk her fra da vi skrev om det sidst, så var de bare flyttet til anden avis.Men ak nu er disse uskyldig hunde her igen,for de kan jo ikke gøre for deres tilstedeværelse.Jette