Epay-allcc Mobilepay
Der er 242 annoncer og 100128 registrerede brugere

Hundeinternat?

44 indlæg
Anonymous
For cirka 5 år siden
Hvorfor vil ingen købe mine superdejlige labrador-blandinger? De er 8 uger på mandag og passet med alt! De er opvokset lige midt i huset,og bliver chippet og vaccineret.
Hvalpe-kuld på internater bliver solgt med det samme, og er dyrere end mine hvalpe, så jeg forstår det ikke. Det er ihvertfald ikke i hvalpens interesse, at den skal på et internat som mellemstation. Hvorfor?
Anonymous
For cirka 5 år siden
Jeg forstår det heller ikke har 3 skønne laberdorehvalpe de er tippet vasineret. De er snart 14 uger renlige og har lært små ting.Hvad skal det ende med hvis vi ikke kommer af med dem.
1
For cirka 5 år siden
Hej med jer

Labradoren er en utrolig populær race, men lige nu er der rigtig rigtig mange hvalpe til salg af slagsen. Alene her på Gipote er der lige nu 65 annoncer med racen

http://www.gipote.dk/racehunde/Labrador%20retriever

Så man skal nok bare have lidt mere tålmodighed end normalt, det kræver nok mere en 1 periode med annoncering inden man får dem solgt.
Men søde – det er jeres hvalpe i alt fald :)

Anonymous
For cirka 5 år siden
Det skal siges, at jeg kun har et meget begrænset kendskab til salg af hvalpe. – Men jeg gætter på det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel og pris – Labradoren er jo en meget udbredt race, så der er mange til salg !

Jeg kan kun råde jer til, at annoncere flere forskellige steder – og måske ikke mindst i den lokale avis i det område hvor I bor.

Og ja, labradoren er en skøn race.

Anonymous
For cirka 5 år siden
ja det er da godt det ikke er så dyrt at anoncere her på gipote
Anonymous
For cirka 5 år siden
Mine 10 bliver afleveret på Dyrenes beskyttelse internat næste uge. Man kan være rimelig sikker på, at kun ansvarlige mennesker køber deres hund der. Folkene på internatet snakker med køberne, og danner sig et indtryk af dem, inden de får lov at købe hund. Desuden kommer de på uanmeldt besøg i de nye hjem, så det føler jeg mig tryg ved. Jeg synes bare, at det er synd for hvalpene.
Vi har annonceret alle vide vegne – også i den lokale avis!
Anonymous
For cirka 5 år siden
det er vel dyrt og aflevere hvalpe sådan et sted.
Anonymous
For cirka 5 år siden
Ja, det koster os 5000kr
Anonymous
For cirka 5 år siden
ja det er meget, men det koster også og have dem,tror bare ikke jeg nenner det , så prøver lige og anoncere lidt mere.
Img_2880
For cirka 5 år siden
Hvorfor har du fået hvalpe på din tæve hvis du ikke er opgaven voksen? Hvis jeg havde en tæve som fik hvalpe, ville jeg ALDRIG aflevere mine hvalpe på et internat bare fordi jeg ikke kunne komme af med dem når de blev præcis 8 uger!
Internat er ALLERSIDSTE udvej for et dyr, og nu hvor de er 8 uger, skal de ud og opleve verdenen alene og sammen med resten af kuldet. Tror du seriøst at dine hvalpe vil få samme socialisering, som hvis du selv beholdte dem og gjorde dit arbejde færdig?
Ja jeg synes godt nok det er trist og håber at du vil overveje din beslutning en gang mere.
Z2_6uger_002_1
For cirka 5 år siden
Vi er lige nu i en situation her i DK hvor man IKKE kan regne med at få solgt sine hvalpe lige præcis når de er 8 uger gamle. Hvis man ikke har indset det før man lavede parringerne, så er det en brat opvågnen for nogen kan jeg forstå.
Og det er et stort arbejde at have hvalpene længere end til 8 ugers alder. De skal ud og gå i snor, køre bil og alt det man normalt starter med at træne, og har man ikke ressourcer til det, hvorfor har man så parret sin tæve. I forvejen drukner internaterne i alle mulige hunde som folk ikke kan eller vil have mere. Skal de nu også overtage hvalpe som folk ikke får solgt “til tiden”…….. Nej jeg er en smule forarget, det må jeg indrømme!
Jeg læste forleden at selv DKK nu for første gang oplever en nedgang i antallet af registrerede hvalpe, og det er fordi nogle opdrættere har valgt at vente med at parre, til “tiderne” vender lidt igen.
Anonymous
For cirka 5 år siden
Jeg er enig med Stine og Lotte. – Hvorfor ikke prøve at ofre 1000 – 3000 kr på en flot lille annonce i den lokale avis, med et sødt billede af hvalpene ? – så hundene kan blive hjemme !! i så fald er det næsten 100% sikkert i får solgt hundene – det er jo den metode alle andre forretningsdrivende bruger. Annonceudgiften kommer jo så rigeligt ind igen, ved salg af hvalpene !!

Held og lykke med det !!

Tilføjelse :

Prøver I mit forslag, ville jeg være meget interesseret i en tilbagemelding om resultatet !!

Men vælg et meget tæt nærbillede af kun en enkelt hvalp, så folk tænker — ”nej, hvor er den sød” – Har i ikke et sådant billede, – så kopier bare et fra nettet, som ligner jeres hvalpe !!

Nov2009_001z
For cirka 5 år siden
ja, jeg er også helt enig med Stine og Lotte – noget tyder på at alt for mange går og “hygger sig” med at få et kuld hvalpe og glemmer at tænke på afsætningsmulighederne. I bund og grund dybt egoistisk!
1
For cirka 5 år siden
Hej Lotte

Har du et link til den artikel fra DKK ?

Beagleavatar
For cirka 5 år siden
Ser først tråden her nu – Jeg er dybt forarget over at hvalpene skal afleveres på et Internat -“bare” fordi man ikke lige kan komme af med dem – så kunne man havde tænkt sig om før man fik lavet hvalpe på sin tæve.
Så jeg er helt enig med Stine og Lotte !!
Z2_6uger_002_1
For cirka 5 år siden
Det er til sidst i lederen i nr. 9 i Hunden September 2010, afsnittet har overskriften “fald i hundebestanden”.
28955_1439233259416_1190571668_1255653_2188430_n
For cirka 5 år siden
hejsa.

forstår det simpelhen ikke..og ville aldrig selv aflevere et kuld hvalpe,eller dem man ikke lige fik afsat “til tiden”,til et internat..
jeg har selv fået hunde der har været fra internater,dejlige hunde,ingen tvivl der..men et internat er ikke et sted for en hund og da slet ikke en hvalp at bo. de kan på ingen måde nogensinde give en hvalp hvad de har brug for,som et RIGTIGT hjem kan….Internaterne gør et stort stykke arbejde for hunde og katte,ingen tvivl der,og jeg har stor respekt fore deres arbejde.Og de gør hvad de kan, at opgi hvalpe,man selv har sørget for kom til verden “bare” fordi de ikke er afsat 8-10 uger gamle,er simpelhen for svagt.
for år tilbage planlagde jeg selv at min tæve sku ha hvalpe,alle undtagen en kom hurtig til nye familier..men lige den sidste blev “hængende” til han var 18 uger,tanken om internat faldt mig på ingen måde ind..jeg ofrede penge på en lækker annonce og det gav bonus.
Virker annoncen ikke første gang,så lav en ny.
“man har bagt sin kage,så må man osse æde den”
dette er bare min mening,er som Ina dybt forarget.

Venligst Sally
Vuff fra kiksene

Anonymous
For cirka 5 år siden
Der findes en liste over dyrenes beskyttelses godkendte hundeinternater her med udførlig beskrivelse og oversigt og kort: http://www.kennel-guiden.dk/artikler/tag/hundeinternat
og ellers kan de også findes på dyrenes beskyttelse hjemmeside som er lidt sværere at finde rundt på dyrenes-beskyttelse.dk
Anonymous
For cirka 5 år siden
jeg forstår slet ikke noget…
jeg har lige købt en lille hvalp som jeg fandt i gul og gratis for 3500 med vaccination og alting, men jeg måtte da også lede længe. jeg synes mest der er lidt ældre hunde til salt og ikke ret mange hvalpe. i hvertfalt ikke når man kigger de gengse steder…
hvis man vil sælge sine hvalpe, skal man jo hunse på at dem er ikke har hund endnu ikke er medlem af diverse hundesider…
Anonymous
For cirka 5 år siden
Jeg kan i det hele taget, slet ikke forstå, hvorfor man påtænker et kuld hvalpe, hvis ikke at størstedelen er “afsat” på forhånd, det er ret useriøst.
Har man lavet et kuld hvalpe på sin tæve, har man bare at beholde dem, præge og socialisere dem som sine egne, til de får deres egen familie, alt andet er dybt uetisk.
Ellers må man få dem aflivet ved dyrlægen, man sætter ikke sine hvalpe på internat, fordi at man brændt nælderne og ikke tænkt sig om.
Sæt sedler op i div supermarkeder, annoncér i lokalavisen, DBA, Gul og gratis, Gi´pote, Hundegalleri, Hunde Forum, og lav aldrig hvalpe igen.
44 indlæg

Du skal logge ind før du kan skrive på forumet

 Du kan logge ind her