min første hund!

Af Anne Caroline Broström · 30. april 2009, 12.58 · 5 svar
Jeg sidder i situationen at jeg skal finde mig min første (helt egen) hund!
men for det første er jeg meget i tvivl om hvilken race det skal være, men også om det skal være en han eller en tæve?

Jeg bor i en 86kvm stor lejlighed beliggende lige op af kæmpe skov.

Jeg har tænkt på at anskaffe mig en mops da jeg ønsker en rigtig kælehund, men har også tænkt på en king charles.

er der evt. nogle der har andre forslag ? eller kender en sød hvalp i nordsjælland?

- DRENG ELLER T


Af Ina Lykkegaard · 30. april 2009, 13.08
Hej Caroline

En King Charles vil være en god første gangs hund, så den syntes jeg da du skulle kigge lidt mere på.

Selv har jeg kun haft han hunde, da dette er bedst til mig, og jeg har ikke haft problemer med mine hunde i nogen retning, ikke noget ud over det normale at de selvfølgelig reagere på en løbsk tæve.
Forskellen på tæve og han er jo at tæven kommer i løbetid et par gange om året og skal passes mere på i denne periode. En han hund er som udgangspunkt i “løbetid” hele tiden, men her afhænger det af ejer og race. Jeg kender selv en king Charles han hund som ejer et engle blidt sind, men har også mødt det modsatte, og det gælder også for tæverne som vi har nogle stykker af i nabolaget. Igen vil jeg sige at opdragelse og ejerens indflyelse på hunden er af afgørende faktor.
-Ina


Af Annie Rytter · 30. april 2009, 22.54
Hej Caroline
Du skal da have en Bichon Frise det er simpelthed den sødeste hund i hele verden (-: Jeg har en han på 5 år, han er en rigtig kæledække.
Annie

Af Camilla Boutrup · 4. maj 2009, 14.29
Hej Caroline .
Min kæreste og jeg har det samme problem. Vi VIL ha’ en hund, så derfor flytter vi i hus nu, da jeg ikke må have hund i min lejlighed.
Men , jeg vil gerne have en stor hund , Min. Labrador str. Men hvilken ? Jeg har jo 2 katte i forvejen som jeg skal tage hensyn til .
Vi har kigget lidt på en samojede, men vi vil gerne have en hund der gør! ;) . Jeg går for tiden til hundetræning med min mors labrador på 7. måneder , og ejg har opdaget en labrador ikke er noget for mig .. Det er alt for nemt :P ! Jeg vil gerne have noget at arbejde med ..

Hjælp derude ?

Mvh Camilla .


Af Beatrice Thorén · 5. maj 2009, 08.37
Kære Beatrice

Opret venligst en annonce i stedet :)

Venligst Gipote.dk


Af judit røntved · 6. maj 2009, 09.21
Hej Camilla
Måske du skulle prøve at tage et lille kig på en Finsk lapphnd,Det er jo en spidshund lige som samojeden, men den er en vogtende hyrdehund, sød, kærlig, dejlig, men det er en vagthund der kan sige vov når der kommer nogle,og den er god at træne med hvis man er indstillet på at det forgår ved hjælp af samarb. og ikke blindt lydighed,det er en finurlig størrelse med egen mening om tingene. vi elsker dem,har to stk.

Vh.Jdit