Besidderisk hund

Skriv til Spørg adfærdsbehandleren


Beskrivelse

Vi har to hunde. Den ene er en tæve, Chloe på 14 mdr. som vi fik, da hun var 8 uger. Der har været problemer med den besidderiske opførsel i ca. 6 mdr. For en måned siden fik vi en han-hund på 16 uger, Charlie.
Et eksempel på opførsel:

Vi giver dem begge et kødben. Charlie begynder at tygge og bide i det og hygger sig. Chloe tager benet og går rundt i haven med det i munden og observerer Charlie og os andre. Halen er mellem benene.
Så lægger hun sig på græsset med benet foran sig. Hvis vi eller Charlie nærmer os, bliver hun truende og viser tænder og knurrer. Hun kan ikke beroliges, men kører mere og mere op.
Efter 45 min hvor vi sidder foran på græsset, går hun væk fra benet og vil ind i huset. Så snart vi tager benet op, løber hun tilbage og det hele starter forfra.
Hun knurrer, hvis vi nærmer os madskålen, når hun spiser. Hvis vi vil tage noget fra hende, som ikke er hendes fx vores tøj, knurrer. Hun har bidt os flere gange. Vi synes, vi har prøvet forskellige tiltag uden held. Det er hverken blevet værre eller bedre med to hunde. Hun har været sådan siden 5 mdr. alderen. Håber du kan hjælpe.
Mvh Lone

01-05-2024

Svar

Spørgsmål ikke besvaret endnu