Islandsk Fårehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Islandsk Fårehund.

På denne side kan du se de Islandske Fårehunde, som er oprettet på Gipote og dermed til salg lige nu.

Læs mere om racen Islandsk Fårehund.

Rigtig god fornøjelse.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Islandsk Fårehund, hvalpe, 3 uger , salgklar 1/7 2024

  Leder du efter din nye bedste ven? . Så er de her - der er stadig to hanhunde som leder efter deres nye hjem??. Race er islandsk Fårehund Født 6. Maj 2024 Klar til at komme hjemmefra 1/7 2024. Helsøst...

  Alder
  6800 Varde
  Image
  Islandsk Fårehund

  Kana har født 3 fine hvalpe. De bor med os i stuen hvor de bliver en del af hverdagen med alt hvad det indebærer. Vi gør meget ud af at de bliver alderssvarende socialiseret og aktiveret - både ude...

  Alder
  7752 Snedsted
  Ikke oplyst
  Image
  Islandske fårehunde, hvalpe, 4 uger , salgklar 2 juli 2024

  4 skønne og smukke røde islandske fårehunde hvalpe søger deres nye familier som vil elske dem resten af deres liv. Jeg har deres mor og mormor. Så ingen stor kennel med mange hunde. Mine hunde lever e...

  Alder
  4230 Skælskør
  Image
  Islandsk fårehund/Australien Shepherd, hvalpe, 6 uger , salgklar 1. Juli

  De sødeste hvalpe er klar til nye hjem d.24. juni Der er to tilbage, en hun( første og tredje billede) og en han (andet og fjerde billede) Vokset op inde og ude med katte, andre hunde, og børn. Vi for...

  Alder
  8654 Bryrup
  Image
  Islandsk fårehund/ samojede/ japansk akita, hund, 10 mdr.

  AKTIV og hundekyndig familie søges. Denne skønne dreng søger et nyt hjem. Født: 21/8-23. Race: islandsk fårehund/ samojedespids/ japansk akita. Vægt: ca 34 kg. Kemisk kasteret: 6/3-24. Trænet: basal l...

  Alder
  6520 Toftlund

  Køb eller sælg en Islandsk Fårehund på Gipote.dk 

  På Gipote kan du sætte din Islandske Fårehund til salg. Det gælder uanset om det er en voksen hund, du er nødt til at skille dig af med, eller om du har en Islandsk fårehund som har fået hvalpe fra fx 2018, 2019, 2020 mv - der nu er salgsklare og skal ud til nye gode hjem. 

  I næste afsnit vil du få serveret et link som fører dig videre til vores gratis oprettelesflow - hvor du nemt kan oprette en salgsside.

  Er du derimod på udkig efter at købe en Islandsk fårehund, så hold dig opdateret her på denne side, da der løbende vil komme nye salgsannoncer til og nogle af de salgsannoncer du ser i oversigten lige nu, vil blive solgt.
   

  Sæt Islandsk Fårehund til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Tryk her, for at sætte din Islandske Fårehund til salg på Gipote. Du bestemmer selv om du vil oprette en gratis eller en betalt salgsannonce. 

  Den betalte salgsannonce har selvfølgelig nogle gode fordele, som du kan læse meget mere om inde i selve oprettelsen, hvor du også bliver præsenteret for pris mv. 

  I selv salgsannoncen anbefaler vi dig altid at vedhæfte billeder af din hund, da det for det første skaber blikfang på siden - når potentielle købere scroller ned over oversigten. 

  Derudover vil de fleste blive betaget af din hund, hvis den fx ser cute ud på billedet. 

  Det er i hvert fald de færreste, der vil kører en længere tur efter en hund som de slet set ikke har set et billede af. Udover billeder kan du eksempelvis skrive i din annonce hvor gammel din hund er, prisen, evt. sygdomme, allergier, dens personlighed osv. 

  Har du spørgsmål til oprettelsen, så hjælper vi dig hellere end gerne, du skal blot kontakte os i supporten.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver oprettet salgsannoncer på Gipote hele tiden og fra forskellige steder rundt omkring i Danmark. 

  Nogen sælges fra Jylland og / eller Fyn mens andre sælges fra Sjælland, Langeland, Bornholm mv. 

  Det kan variere utroligt meget fra race til race og vi kan derfor (desværre) ikke love dig, at præcist den hunderace du er på udkig efter, er til salg i lige netop din baghave. 

  Du bør derfor forberede dig på, at du måske skal køre en kortere eller længere tur i bil, for at hente din nye hun hjem - især hvis du går efter en specifik race eller har andre specifikke ønsker til din nye hund.
   

  Før du køber en Islandsk fårehund

  I vores store hundeleksikon beskriver vi kort denne race som: I århundreder blev den Islandske Fårehund brugt til at beskytte flokke, især lam, mod rovfugle, og stadig i dag kigger den islandske fårehund mod himlen og gøer efter fugle. Racen gøer også for at advare sin familie om alt hvad den ser eller hører. Trods støjniveauet er racen alt for venlig, til at være vagthund. 

  Er der noget som overrasker dig i ovenstående beskrivelse? 

  Hvis ja, så bliv meget klogere på denne race lige her - det gælder også hvis du vil sikre dig, at have helt styr på hvordan du skal opdrage den, mængden af motion som den har behov for, hvilke genetiske sygdomme den har osv.