Engelsk Springer Spaniel

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Engelsk Springer Spaniel.

Er du interesseret i at købe en Engelsk Springer Spaniel? Her på siden kan du se alle dem, som er sat til salg her på Gipote. 

Scroll ned og tryk på de annoncer du falder for.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Engelsk Springer Spaniel

  Vores Tæve Bella har fået er kuld på 13 hvalpe, 9 hunner og 4 hanner d.25/1-24 Far hund bliver brugt til jagt, og mor hund er den skønneste familie hund. Ønskes mere information er i velkommen til a...

  Alder 3 uger
  4733 Tappernøje
  Image
  Engelsk Springer Spaniel

  opdatering på hvalpe som mangler et godt hjem. 2 Tæver Engelsk springer spaniel hvalpe. Både mor og far har gode stamtavler, far er en god jagthund, og mor en god familie hund. Bella har fåe...

  Alder 7 uger
  4733 Tappernøje
  Image
  Engelsk Springer Spaniel, hvalpe, 10 uger

  Sally og Molly er klar til at sprede liv og glade dage ?????? De er de sidste to tilbageværende tæver fra et kuld på 5 hvalpe, født den 10/3 2024. Begge er super livlige og nysgerrige Både far og mor...

  Alder
  7755 Bedsted Thy
  Image
  Engelsk springer spaniel , hvalpe, 3 uger , salgklar 7. 7. 24

  Vores Bella har fået 11 fine sorte/hvide springer spaniels hvalpe IKKE FT der er klar til at flytte til nye. familier i uge 28 der er 7 tæver og 4 hanner. De kan resevres allerede nu mod et depositum....

  Alder
  9330 Dronninglund
  Image
  Engelsk Springer Spaniel , hvalpe, 1 uge , salgklar 28/7

  Meget smukke sunde hvalpe efter super gode forældre , Far en perfekt familie og jagthund , passer på ved små børn og ældre , han er sofa kartoffel når han er hjemme , og en TOP jagthund der går hele v...

  Alder
  4760 Vordingborg

  Køb eller sælg en Engelsk Springer Spaniel på Gipote.dk 

  Gipote er en online markedsplatform for hunde, som søger nye hjem. De fleste hunde som er til salg er hvalpe der skal ud og bo i nye familier ligeså snart de er blevet salgsklare. 

  Det sker også at unghunde og ældre hunde bliver sat til salg via os, hvis deres nuværende familier at forskellige årsager ikke længere har mulighed for at give dem et godt liv. 

  Vi mener at alle hunde skal have det godt, og vi håber på at vores univers kan bidrage til det.

  Sæt Engelsk Springer Spaniel til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  At sætte en English Springer Spaniel til salg på Gipote er nemt - du skal blot trykke her og så er du i gang. Det gælder uanset om du har hvalpe eller en voksen hund af racen. 

  Oprettelsen tager blot et par minutter og vi guider dig gennem hele vejen. Hvor meget eller hvor lidt info, du vil videregive til nye købere i annoncen, er op til dig. 

  Vi anbefaler dig dog at være helt ærlig, hvis der er noget en køber bør være opmærksom på. 

  Det kan fx være sygdomme, allergier, noget din hund har været ude for og fået mén af mv. 

  Du kan enten vælge en gratis annonce, eller købe en salgsannonce som når længere ud til potentielle huskøbere. 

  Det kan fx være, at du er tidspresset og hurtigt skal finde et nyt hjem til din hund, eller det kan være, at du ønsker at sikre dig flere henvendelser, så du har forskellige potentielle købere at vælge imellem. 

  Pris og mere info om betalte annoncer bliver du meget klogere på i oprettelsesflowet - så det behøver du ikke tage stilling til, før du er i gang med at kreere din annonce.
   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote er der både hvalpe og voksne hunde til salg, rundt omkring i hele det kære Danmark. 

  Afhængig af hvilken race det er du søger, så kan du lige nu finde familiehunde til salg i København på Sjælland, Hundehvalpe til Salg på Fyn og mini hundehvalpe til salg i Jylland. 

  Ovenstående er blot eksempler. Eftersom der løbende kommer nye salgsannoncer til, vil det variere hvor henne i landet det er, at de forskellige racer bliver sat til salg - det skifter hele tiden.
   

  Før du køber en Engelsk Springer Spaniel

  Vidste du, at den Engelske Springer Spaniel er en meget efterspurgt jagthund, men også som familiehund. 

  Den er en elskværdig, venlig og intelligent hund, der kræver rigeligt med motion og beskæftigelse. 

  Får den det, udgør den en dejlig familiehund, der er tålmodig overfor børn og elsker at lege. I vores store hundeleksikon har vi skrevet om racen Engelsk Springer Spaniel. 

  Er du interesseret i denne hund, gør du klogt i at læse op for den, for at finde ud af hvad det kræver af dig som ejer, at give den et godt og lykkeligt hundeliv.