Oprettet 18. maj 2016

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Blandet
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
2
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
8766 Nørre Snede
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores dejlige tæve,chihuahua/pekingeser, Lady, har d 27/3 fået seks lækre små hvalpe, med mops/lhasa apso, Bowie.
Der er fire hunner og to hanner, begge hanner er dog reserveret af ejer af farhunden, men den ene reservation frafalder, senest d 22/5, hvor de også er salgsklar, og hannen vil så koste 4500, hvor hunnerne koster 5000.
Begge forældre er meget kærlige, og nogle rigtig puttetrolde :);
Hvalpene er født i en lille lejlighed, hvor de er vandt til hjemlige lyde, børn, kat og hænder, og de er klar til at møde deres nye ejere fra 17/4. De er både chippet, vaccineret og har fået ormekur når de hentes, og sundhedsbog følger!
Man kan reservere en hvalp for 1000kr, som indgår i betalingen af hvalpen (altså betaler man bare 1000kr af prisen lidt forud) , men ombestemmer man sig, beholder vi beløbet, da der på denne tid, kunne være kommet en anden ejer til.
Når/hvis man har fundet en hvalp, eller flere, som man er faldet for, så er der mulighed for at følge hvalpen, dens søskende og mor, på en facebookside, så man kan følge udviklingen af de små engle. Det er selvfølgelig også okay at følge hvalpene, selvom man ikke skal købe dem :);
Da vi ønsker at hvalpene skal komme til de rigtige hjem, og hvalpe og nye ejere skal matche sammen, kan vi til enhver tid, finde på at afvise købet. Er det os der afviser købet, og man har betalt depositum, får man beløbet retur.
På siden, kan man se lidt nærmere på hvalpene, og tjekke beskrivelser af hver enkelte.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;