Oprettet 23. maj 2016

West Highland White Terrier





Race
Race
West Highland White Terrier
Alder
Alder
6 uger
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
0
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
7770 Vestervig
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Dejlige westie hvalpe, søger nye hjem når de er 9 uger gamle.
- Ud af et kuld på 8 hvalpe, er der nu 2 hanner tilbage.

Hvalpene er efter racetypiske forældre, med korrekt ru pels, god pigmentering, fuldtandet og pænt saksebid, ingen sygdomme eller hudproblemer.

Moren kan ses hos os, samt morfar og mormor - faren kan vi vise videoer og billeder af.

Hvalpene vokser op i huset, sammen med vores 4 voksne westier og vores katte, og når de er store nok til at være med over det hele, så indgår de i familien på lige fod med de store, så de lærer en dagligdag at kende.
- Vi prøver på at socialisere og præge løbende, så de får prøvet en masse ting i trygge rammer, som bl.a. ud og køre i bil, have sele på, vi afspiller lyde som torden og fyrværkeri så de får hørt det, og kan aflæse de voksne hundes afslappede reaktion, og vi får besøg af voksne og børn, samt små og store søde hunde.

Hvalpene kan følges løbende på vores facebook side, med billeder og videoer.

Hvalpene modtager besøg fra de er 3 uger gamle, og frem og det er muligt at reservere en hvalp fra de er 5-6 uger gamle.
- Dog vil vi gerne have en snak og gerne et besøg, før reservation, og vi forbeholder os selvfølgelig retten til at takke nej til interesserede. For os handler det ikke bare om at få solgt hvalpene - det handler om at finde de helt rigtige familier, til vores hvalpe.

Kig forbi vores hjemmeside, og find en masse praktisk information, bl.a. om hvad vi gerne vil vide om de familier der er interesserede i vores hvalpe.
- Der finder du også link til vores facebook side, hvor vi løbende opdaterer og der er masser af videoer af hvalpene!

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;