Oprettet 8. maj 2016

Manchester Terrier





Race
Race
Manchester terrier
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Alle sorte med rust
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
1
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
7200 Grindsted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hvalpen er klar til at flytte hjemmefra St. Bededag den 12. maj 2017

Topkvalitets- og velsocialiseret Manchester Terrier hvalpe fra Kennel Doberchest. DKK-opdrætter. Eneste opdrætter i landet af denne dejlige race.

Højde som voksen 38-42 cm og 8-12 kg.

Allergivenlig.

Hvalpene er efter højt præmieret forældre. Det er en sund, munter, trofast, nem og dejlig familiehund, der knytter sig meget til sin familie. Man skal ikke regne med at det er en hund der hopper op til fremmede. Den elsker varme og ligge i sofaen og putte under et tæppe og helt sammen med sin familie. Går gerne ture, men er det koldt/frost skal den lige have en lille jakke på, da den er meget korthåret. Racen er meget renlig og lugter aldrig af "hund".

Det er den ældste terrier race. Det er ikke en dominerende hund og trives gerne sammen med andre og ligegodt om det er som byhund eller landhund, lejlighed også ok.
Gør ikke unødvendig.

Hvalpene sælges med DKK-stamtavle, EU-pas, 3x ormekure vaccinationer også mod kennelhoste, sundhedsbog fra dyrlægen, forsikring hos Agria, som kan overtages, 1 års medlemsskab af Dansk Terrier Klub. Div. hvalpepakker fra mine leverandører.
De er født og bor i vores hus. Vi har haft racen siden 2005.Jeg er pt. den eneste opdrætter af racen her i Danmark.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;