Oprettet 21. marts 2016

Smukke whippet-hvalpe





Race
Race
Whippet
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Golden/fawn
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
0
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
4490 Jerslev Sjælland
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Whippethvalpe efter de bedste danske, svenske og tyske linjer sælges til gode og blivende hjem med sans for denne unikke race. 4 drenge og 2 piger kom til verden d. 14. februar efter Sea Leopard's Velvet Onyx (Terry) og Time for Enjoy the Rub of the Green (Enya). Forældrene har meget flotte resultater med sig fra udstillingsringen og udstilles fortsat, så skulle du bl.a. have mod på at prøve det, er her alletiders chance. Ellers vil lure coursing i Myndeklubbens regi også være i meget høj kurs hos denne vidunderlige race.

Hvalpene vokser naturligvis op inde i huset sammen med mig og mine andre hunde, katten Sigurd, og når vejret bliver varmere og hvalpene større, får de også lov til at hilse på vores havehøns.

Derudover bliver hvalpene socialiseret efter et amerikansk program, som er anbefalet af DKK, ligesom de vænnes til høje lyde i form af støvsuger og fyrværkeri (CD).

Hvalpene bliver selvfølgelig chippet og vaccineret og får ormekur 3 gange samt dyrlægens garanti for, at de er sunde og raske. Desuden medfølger DKK-stamtavle, mad til 4 dage og et tæppe, der dufter af mor. Endelig får du et års gratis medlemskab af Myndeklubben.

Vi skriver naturligvis DKK-købskontrakt, så du er sikret DKKs tryghed samt to års garanti jf. købeloven.

Læs gerne mere om hvalpene og mig på www.tinytunes.dk

Mvh Anne

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;