Oprettet 1. juni 2016

Bichon Frisé Hvalpe - stueopdr





Race
Race
Bichon Frisé
Alder
Alder
12 uger
Farve
Farve
hvid
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
2
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
5270 Odense N
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Bemærk - nedsat pris. De er nu nedsat fra 12000 kr. til 10000 kr. De er færdigvaccineret og helt klar til at blive solgt og deltage i flere aktiviteter. De har været på hundesalon 3 gange og mødt andre hunde. Der er tale om 1 han og 1 tæve.
Begge hvalpe er sunde og raske og socialiseret på højt plan.

Min dejlige Molly, Ruchons Monique fik 6 hvalpe den 1. februar. 3 hanner og 3 tæver. Lucy Star`s White King er far. Begge forældre er godkendt til avl og har kærlige sind. De er undersøgt for patella luxation (knæledsfejl) og fejler ikke noget.

Hvalpene sælges kun til seriøse købere, som har passende tid til et dejligt hundeliv. De må flytte hjemmefra den 29. marts.

En bichon frisé er en lille selskabshund, som ikke fælder og er allergivenlig. Den skal til gengæld friseres ofte, vaskes, føntørres og klippes. Hvalpene har stambog fra Dansk Kennel Klub, er chip mærkede, vaccinerede, har sundhedsbog og har fået ormekure, inden de flytter.

Der medfølger også en god startpakke med foder, kamme og karte, bl.a.

Hvalpene fremvises gerne mod forudgående aftale.

Jeg har haft Bichon Frisé i 24 år ca. Har kennelmærke og opdrætteruddannelse. Det er mit varemærke, at de vokser op inde i stuen og har nær kontakt med alle, som kommer ind i huset, således at de er præget på at være i hænder og er rigtige familiehunde,







Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;