Oprettet 25. maj 2024

Dansk Svensk gårdhund, flere hvalpe, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 25.06.2024

Placering
Placering
3230 GræstedAnnoncebeskrivelse

Asta har født seks dejlige hvalpe. Hvalpene får DKK Basis + stambog da. begge forældre er bedømt Excellent og er naturligvis dokumenteret PLL fri.
Der er to tæver og en han til salg pt. Asta er den mest fantastiske Dansk. Svensk gårdhundetæve. Hun indeholder alle de kvaliteter der skal til for en perfekt familie gårdhund. Asta elsker mennesker, både store og små, hun nyder et varmt skød, nusser og pusler om sine katteveninder, går fredeligt omkring gårdens høns og heste, men går ikke af vejen for at nappe en rotte eller mus. Asta bliver hjemme på ejendommen trods fri vidder og vildtlivet tæt omkring, har ingen alenehjemme-problemer og gør kun når hun skal fortælle at der kommer nogen.
Far er Ruffusgulddreng kaldet Mickey. Mickey er et skønt eksemplar af racen og har kendte velavlede aner bag sig. Han blev udstillet første gang i sep. 23 ved DKK int. udstilling i Roskilde med en imponerende opførsel og navigering af en ung hanhund der for første gang var ude blandt så mange hunde på en gang.
Hvalpene vokser op inde ved familiens arnested og får en naturlig og tryg opvækst som familiehund. Vi sørger for at hvalpene bliver trygt og korrekt stimuleret og dermed får helt optimale betingelser for at udvikle sig til mentalt stærke og sunde hunde.
Hvalpene vil have fået ormekur, være chippet, vaccineret, registreret og have stambog en sundhedsbog klar til sin nye familie. Der medfølger desuden en rejsetaske med startfoder, tæppe og legetøj der dufter trygt og velkendt. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra i uge 26 eller som det passer ind og er der en sommerferie i vejen, snakker vi om det. Det er vigtigt for jer, hvalp og mig at flyttet planlægges så godt som muligt.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;