Oprettet 27. april 2024

Blandings, hvalpe, 4 uger , salgklar 26-05-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.000. kr.
Placering
Placering
9000 Aalborg



Annoncebeskrivelse

Vi har 5 lækre hvalpe til salg - 3 hanner og 2 hunner.
Moren er en 1/2 labrador, 1/4 rottweiler og 1/4 schæffer, Faren er en brun labrador, fået 5 fantastiske hvalpe den 27 og 28/4. Begge forældre er meget milde af temperament og rolige. Mor og feren vejer som voksen omkring 30 kg.
Hvalpene vejede ved fødslen mellem 550 og 650 gram, og har alle udviklet sig som foreskrevet. Vi har lavet neurologisk stimulering med dem fra de var 3 - 16 dage som skulle nedsætte deres stresstærskel. Hvalpene er en del af vores hverdag, og de får lov at bevæge sig (næsten) fri omkring. Det betyder, at de oplever madlavning, gæster, støvsugning, gulvvask, musik mv. Ingen af hvalpene reagerer på dette. Hvalpene er meget harmoniske og legesyge. Vi øver kommandoer, introduceret dem til fast kost, og vi er begyndt med renlighedstræning. De har været ude og køre bil, og. kommer i haven dagligt. Vi opdrager dem med ros og belønning, og siger "nej" og giver dem legetøj, når de ex. napper i strømper og bukser. Inden afhentning får hvalpene sundhedstjek ved dyrlægen, chippes og vaccineres. De har fået ormekur efter dyrlægens anvisning. Hver hvalp får en lille pakke med mad og tæppe med for at sikre dem en så god og tryg start i jeres hjem som muligt. Hvalpene er tidligst klar til at flytte hjemmefra weekenden i uge 21 (25. og 26. maj) - vi er fortrinsvis åbne ift. hvordan det kan passe ind i jeres familieliv - for os er det vigtigste, at der er et godt match mellem hvalpen og den nye familie. Vi forbeholder os derfor også retten til at fravælge en køber, hvis vi ikke mener, at det er et godt match.
Det er morens første og eneste kuld. Da hun endte med at få kejsersnit, og prisen er sat således, at udgifterne ved kuldet gå i nul. Vi ønsker ikke at tjene på det, Vi ønsker ikke at tjene på det, men ville have denne oplevelse som familie. Ved reservering betales der 2500 kr. som ikke gives retur ved fortrydelse. Restbeløbet betales ved afhentning.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;