Oprettet 26. april 2024

Staffordshire Bull terrier/ Old english Bulldog, hund, 2 år





Placering
Placering
3200 Helsinge



Annoncebeskrivelse

Hej alle sammen! Jeg hedder Diser, jeg er en blanding af Staffordshire Bull terrier og Old english bulldog. Jeg fylder tre år d.31/7. Jeg er en tæve, og jeg er ikke steriliseret. Jeg søger nogle nye mennesker, der vil elske mig mindst ligeså meget som mine nuværende. Jeg kan med andre hunde, katte og jeg elsker børn! Hvis de er meget små, har jeg stor respekt for dem. Jeg elsker min bold, eller en god grankogle, og de skal med på alle mine gåture. Jeg er en rigtigt vildbasse, men også den største puttehund. Jeg går fint nok i snor, der er plads til forbedring, men jeg hiver ikke armen af dig. Jeg kan en del kommandoer, og jeg elsker og træne. Helst med legetøj, men en lækker snack går også an. Jeg får ikke opfyldt alle mine ønsker til det perfekte hundeliv hos mine nuværende foderslaver. Der har været noget familie forøgelse, og når dagligdagen går igang om et par måneder, bliver dagligdagen anderledes for os alle.
Jeg skal ud til en familie, der vil gå nogle lange ture med mig, nusse mig og hygge med mig og jeg vil elske hvis du vil træne noget spor eller nosework, da jeg er god med næsen.
Jeg skal ud til et hus/rækkehus med have, da jeg elsker og ligge derude og boltre mig med et lækkert kødben.
Jeg sælges med alle mine ting.
Der kommer til og være en kort prøveperiode, så vi rigtigt kan se om vi er et match. Det er ikke let for mine mennesker og skulle af med mig. Og jeg bliver ikke solgt til hvem som helst.
Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål til mig eller hvis du vil komme og klø mig lidt på maven, potedask fra Diser.
Ps. hvis i vil se flere billeder af mig, har jeg en Instagram der hedder staff. oeb .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;