Oprettet 25. april 2024

Chihuahua, hund, 3 år





Placering
Placering
4220 Korsør



Annoncebeskrivelse

Vi PRØVER igen.
Vi sælger vores elskede han-hund chihuahua Speedy. Kun seriøse henvendelser, tak. Den første som købte ham kom tilbage med ham efter et par timer med ham, så please det gider vi ikke opleve igen, det stresser bare Speedy. Speedy er 3 år (fylder 3 år den 2. Maj)
Han har haft kun 1 hjem. Vi hentede ham fra hans hundemor da han var 10 uger gammel, han har/havde ingen søskende fra sine forældre.
Speedy er min søns hund, min søn er infantil autist, men fungerer som os “normale” mennesker.
Speedy er en trofast ven og elsker sin person og det viser han hver eneste dag.
Han er desværre en nervøs hund, han er en lille bangebuks, men virker som en macho man som skal beskytte sine ejere ved at gø til fremmede mennesker og hunde der nærmere sig sine personer. Han har aldrig bidt nogen eller prøvet at bide nogen. Gøer bare for at sige “stop du skal ikke nærmere dig” men når han lærer fremmede mennesker at kende er han den mest kærlig hund som, vil have al opmærksomheden ved at sætte sig på personens skøde og bede om klø på ryggen eller maven.
Han har aldrig haft kærester. Han er ikke kastreret.
Han er renlig, kan være alene i 8 timer uden at lave ballade. Han hader at blive klippet i neglene, han hader også at gå i bad, men gøre det alligevel fordi mor her said so. Han går altid til sin dyrlæge til tiden og fik alt det vaccine og kur som han skal/må have.
Han er lidt forsigtig med små børn, men elsker dem når han ved de små børn vil ikke gøre ham ondt.
Jeg har en baby på 11 måneder, som speedy beskytter og elsker at være sammen med.
Grunden til vi sælger ham er, min søn skal på efterskole og jeg har en baby og én mere baby på vej, så desværre vil ingen have tid til at gå ud med ham, lege med ham og alt det mange ting man skal gøre når man har en hund. Vi bor på øverste sal, ingen elevator og ingen pasning til mine små børn når Speedy skal går ud.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;