Oprettet 25. april 2024

Old English Bulldog, hund, 5 år





Placering
Placering
7184 Vandel



Annoncebeskrivelse

Det er med mange overvejelser og blødende hjerter at vi bliver nødsaget til at finde et nyt forever hjem til vores kære bullerbasse Pablo pga ændre i daglig dagen…
Pablo er en rigtig bullerbasse på 5 år og vejer små 37 kg samt kastreret. Pablo er en rigtig madglad buller og fuld af kærlighed han elsker at være i haven når det ikke regner han elsker at snuse til blomster ligesom “Ferdinan” og sidder tir og ligner en som tænker over tilværelsen og livet ?? Han elsker at komme ud og køre bil og på skovture. Er meget nysgerrig har præsteret at sidde og studere vores datter i en lille time hvor hun lagde makeup til nytårsaften uden at vige hendes side før hun var færdig, han vil rigtig gerne være med i alt han kan komme til ellers elsker han at ligge og putte gerne i sengen el i sofaen, men han kan os være selv aktiverende hvis han har legetøj der kan holde til ham da bamser har en tendens til at eksplodere helt af sig selv ??
Pablo kan godt være alene hjemme i 8-10 timer, men her har der næsten altid været nogen hjemme da jeg selv er førtidspensionist. Han er ikke gratis men det er ikke prisen der er vigtigst for os men hans forever hjem.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;