Oprettet 25. april 2024

belgisk hyrdehund, hund, 12 mdr. , salgklar nu





Placering
Placering
2630 Taastrup



Annoncebeskrivelse

data : tæve, 1,5 år, sund og rask, lægebesøg, vaccine osv på plads. info: hun blev hentet fra Fyn efter tidligere mislykkedes og mistrivsel med hende. i dag. : hendes vægt er plads, hendes pels skinner som solen, hendes tænder er hvide som nyfalden sne. her er en meget MEGET intelligent tæve der har ikke andet end overrasket os. Hvad er på plads:
sover fint til 09
alene hjemme 5-7 timer, kan udvides med tiden.
andre personer, børn, cykler osv ok.
er i kurve eller i gangen når vi spiser. afventer til hendes mad serveres.
venter pænt når man skal på tur, dog er starten lidt fart på. hun falder til ro seneee, trods alt teenager.
afføring når der gives lov. ( ikke på fortov eller legepladser eller lign) . Det sjove, spændende og det udfordrende . hun ER superskarp og lærenem.

hun kravler op på træer og kan ikke altid komme ned, opmærksom på dette. hun kan gå spor efter alt, telefoner, tøj, nøgler eller personer. Hun kan åbne døre ( OGSÅ BILDØREN! OBS OBS OBS) . hun kan ikke med hunde hun ikke kender. HVORFOR SKAL hun videre :. Det er ikke nemt at sige farvel til hende, hun er virkelig exceptional!!
men hun stresser i bymiljøer og kan ikke følge med. hun kommer kun videre med den rette ejer, ellers har jeg aftale med dyrværnet. hun bliver hos os grundet jeg ikke vil stesse hende i et internat. HVEM ER DU/ i. bor ikke i byen
er klar til en hund der kræver stimulering i form af arbejde, leg er IKKE nok.
er parat til at træne med hende MEN først og fremmest give hende rolige omgivelser og tryghed.
venligst ikke går amok med træning grundet racen. tålmodighed er nøglen. Jeg er meget forsigtig med hvem der skal have hende så venligst respektere ovenstående. prisen er selvfølgelig ikke afgørende ( beløb sponserer anden hunderedning) med den rette ejer. alt kommunikation foregår på dba indtil vi har besluttet hvem vi vil tale med.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.