Oprettet 25. april 2024

Staffordshire Bull Terrier , hvalpe, 8 uger , salgklar 15/6-2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Staffordshire bull terrier hvalpe leder efter deres nye familier.
hvalpene er født d.20/4-2024 og er klar til at flytte hjemmefra d. 15/6-2024. Der er 5 hanner og 1 tæve. De alle er brindle med hvide aftegn. Hvalpene er stueopdræt, og vil derfor være vant til alle hverdagens lyde. Derudover vio de være vant til vores datter på 1 år.
De vil blive miljøtrænet og socialisetet når de er klar til det. De vil komme med ud og køre bil samt se verden an inden de rejser hjem til deres nye familier. Inden de rejser her fra vil de være vaccineret, chippet, sundhedstjekket og fulgt med ormekure. Der medfølger:
- Sundhedsbog
- Tæppe med duft af søskende og mor
- Hvalpepakke med lidt snacks, legetøj og et halsbånd
- Noget af det vante foder. Far er Fivestar Shadows Bumble Bee. Far haves her hjemme, så der er mulighed for at hilse på ham samt han vil være en del af hvalpenes hverdag. begge forældre er rigtig gode familie hunde. Ved reservation af en hvalp skal der ligges et depositum på 3000 kr. Det trækkes for købssummen ved afhentning af hvalpen. der vil blive lavet kontrakt. Det er muligt at komme og hilse på hvalpene flere gange inden de er klar til at rejse. Ved interesse skriv her eller på . telefon Annoncen vil løbende blive opdateret med nye billeder.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;