Oprettet 24. april 2024

Engelsk Cocker Spaniel, hvalpe, 12 mdr.





Placering
Placering
2830 Virum



Annoncebeskrivelse

Lea er en glad og sød hvalp på 13 måneder. Hendes mor er terapihund og hun er oprindeligt købt for at give vores søn med autisme og ADHD ro. Men desværre har det ikke vist sig at være tilfældet (desværre tværtimod), hvorfor vi efter modne overvejelser har besluttet at hun skal have et nyt hjem. 

Lidt om Lea:
Lea vejer ca. 10kg og er en Cooker Spaniel med FT gener - som hun har fra hendes far. Hun er sund og rask og er vokset op i stueopdræt hos den sødeste familie. Opdrætter står klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Lea har krudt i r**** :) Hun er glad, livlig og meget kærlig. Hun kan uden problemer være alene hjemme. Hun elsker at være udendørs, hvor hun bruge sin tid på at søge / lege / jagte fugle. Hun kan også bare ligge og hygge sig. Hun er meget lydig og kommer når man kalder. Hun strejfer ikke - dog med undtagelse af hvis hun ser en fugl eller en kat ;). Hun vil derudover rigtig gerne være i nærheden af sin ejer. Ting du/I skal være opmærksomme på.
Lea har en tendens til at hoppe meget op - særligt når man kommer hjem. Vi har forsøgt at træne det. Desværre uden det store held. 
Som følge af hendes FT gener, så kan hun godt trække ret meget, når man går tur. Dette vil kræve lidt tålmodighed og vedholdenhed at få styr på. Slutteligt så er hun jo stadig en hvalp og har rigtig meget energi, og kan være lidt hektisk/ meget glad, når man kommer hjem.

Lidt om dig/jer:
Vi forestiller os at I har have, som hun kan boltre sig i. Hun er glad for at komme ud i skoven, så det vil være en fordel, hvis I har let adgang til en skov. Det er også vigtigt at I har god tid til hende, så hun bliver stimuleret. Hun er god til børn. Men da hun fortsat er meget hvalpeagtigt og hopper en del op anbefales hun ikke til en familie med helt små børn.

Hvad medfølger?:
Alle papirer og sundhedsbog medfølger naturligvis.
Derudover medfølger en del legetøj, foder, skåle, legetøj, transportkasse, en sele samt en kurv. 

Interesseret? Send et par ord om dig / jer!.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;