Oprettet 23. april 2024

Labradorblanding, hund, 2 år , salgklar telefon





Placering
Placering
1718 København V



Annoncebeskrivelse

Vi søger ny familie til Norah. Hun er velopdragen (vi har trænet hende meget selv, og været i træningsforløb to gange), renlig, gør aldrig, legesyg og ellers meget stilfærdig. Hun er vel det man kalder en "mellem" størrelse hund. Hun vejer 27kg og er en labrador blanding. Dvs. hendes mor er et kryds mellem en labrador og en Staffordshire bull terrier, og hendes far er australsk hyrdehund. Hun har ingen hyrdeinstinkter og kan let gå tur uden snor. (hvis der ikke er for mange hunde som frister med leg ??). Hun har som andre hunde brug for aktivitet, men slet ikke i stort omfang.
Hun er ikke steriliseret. Det var egentlig planen, men begge gange hun har haft det, har været så ubesværlige (hun gør sig selv ren), at vi ikke har fået det gjort. Hun er heller ikke en grovæder. Vi stiller én skål med tørfodder hver dag, og den distriburerer hun selv over hele dagen. Enkelte dage får hun lidt mere. Dette er specielt når vi har været i hundeskoven el. lign. :)
Hun er chippet og har alle de anbefalede vacciner. Købsbevis og dyrlægebogen medfølger selvfølgelig. Årsag til, at jeg nu vil sende hende videre er flg:
Jeg har erfaret, at jeg ikke kan give Norah den opmærksomhed hun fortjener fuld tid, Det var meningen at jeg skulle dele hende med andre, men det er kort fortalt ikke blevet til noget. Derfor føler jeg, at hun vil få en bedre tilværelse hos en familie som samlet er der mere end jeg selv og min datter kan være. Det er altså både min samvittighed og kærlighed til dyret, at jeg nu vil sende hende videre. Det er meget vigtigt for os, at hendes kommende familie er 100% sikre på, at de kan have en hund som ekstra familiemedlem, da vi synes det er synd hvis hun skal skifte igen. Derfor kontakt os kun hvis det er sådan I/du har det. (Der er både et billede af hende som hvalp og selvfølgelig flere der viser hvordan hun ser ud nu).

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;