Oprettet 20. april 2024

Springerdoodle, hvalpe, 12 uger , salgklar Nu





Placering
Placering
6710 Esbjerg V



Annoncebeskrivelse

Springerdoodle hvalp født d. 13.01. Denne smukke, søde tæve, vi kalder for Molly mangler en god familie. Vi er desværre nødsaget til at komme af med hende pga sygdom i vores. familie. Molly har boet ved os i 5 uger og kommer fra et kuld på 9 hvalpe. Moren er en springer spaniel og faren er en flot mellempuddel. Begge forældre har FLOTTE, stærke stamtavler & sammen skabt dejlige hvalpe kaldt Springerdoodles /Sproodles. Springerdoodles har det herligste, kærligste sind & får tilmed en vildt blød, bølgede pels, der ikke fælder = allergivenlig.
De får den bedste fra de to racer!. En smuk mellemstørrelse hund (på ca. 13-16 kg. og ca. 40-44 cm. høj) med disse evner:

- utrolig kærlig & loyal ovenfor mennesker
- virkelig god til at omgåes børn og "fornemme grænser"
- glad & aktiv ude (god med næsen), men stille & rolig inde
- elsker at blive nusset og få redt pelsen
- vild med at "behage" og nem at træne
- gåpåmod ift. leg/træning i vand - dygtige svømmere
- mild & rolig overfor andre dyr
- kendt for sjældent at gø
- sund race, der er kendt med et rigtig godt helbred!
- den skønneste fældefri pels, som allerede nævnt . Søger du en doodle, der er kendt for disse gode evner, og som savner et nyt hjem, så henvend dig endelig og hør nærmere. Sms/ ring gerne på telefon/. telefon Molly er 14 uger og er van til nærvær, omsorg, leg i haven, køreture, og er allerede startet til hundetræning. Hun har været til dyrelægetjek & har sundhedsbog.
Hun er en aktiv og nysgerrig hvalp, er glad og elsker samvær. Oplagt til jagt elller anden træning. Vi er desværre i den situation, at sygdom forhindre os i at have Molly. Så hvis du/ i har lyst til at få en kærlig hvalp med masse af lyst til leg, læring og bevægelse, så er Molly lige noget for dig/jer.
Hun er vaccineret sidst som 12 uger. Vi ønsker at give Molly det bedste hjem. Alt udstyr medfølger legetøj, snor, mad, kurve, tæpper, godbidder osv. Mvh. Didde Olsen .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.