Oprettet 20. april 2024

Staffordshire bull terrier, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
6715 Esbjerg N



Annoncebeskrivelse

Stamtavle. Krumme er en ernergisk, psykisk klog, ekstrem glad hund. Han er 1 år gammel. Vi ser os nødsaget til at finde et andet hjem til ham da vores økonomiske situation har ændret sig og at hjemmet ikke længere passer til hans behov. Hans nye familie skal have en have, om den er lille eller stor er uden betydning, han har brug for at gasse af indimellem. Han er en tro følgesvend, tillidsfuld, lærenem, kærlig og sjov hund med en stor personlighed. Han er vant til børn og elsker at lege og kysse på dem( vores søn er 6 år). Han bor sammen med vores yorkshire og vokset op med denne. Jeg er ikke sikker på at der skal være en hund i huset i forvejen da Krumme kræver meget opmærksomhed fra sine mennesker som jo også ligger til racen. Der vil kræves en del træning med gå pænt og passiv øvelser.
Han giver et grin og smil på læben hver eneste dag, Han er bur trænet og sover og bruger også buret efter eget ønske, han er vant til at være i sofa, så det vil klart være et plus hvis han også må være det hos dig. Det allerbedste han ved er løbetur i det fri og helst med hans bold. Så det skal man også være indstillet på. En have der kan løbes i er klart at foretrække . Det er meget vigtigt for os at du enten kender til racen eller vil med stor seriøsitet vil sætte dig ind i denne.
Krumme fortjener kys, kram og kærlighed hver dag.
Vi forbeholder os retten til at vælge den familie/ person som han skal være i. Man skal være indstillet på at han kræver en go omgang træning, i haven eller på hold.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;