Oprettet 18. april 2024

AMERICAN XL BULLY, hvalpe, 5 mdr. , salgklar Salgsklar nu





Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

TRICOLOR XL BULLY HVALP. Vores smukke tricolor sofamus, Dino, søger hans helt egen familie. Dino var den eneste tricolor han i vores kuld på 12, som Moscow og Valkyrie fik d. 17 November.
Dino, som vi har navngivet ham, er den lækreste, langbenede, XL bully. Han har verdens dejligste personlighed, og er rigtig lærenem, med et skønt sind.
Han har været en del af vores hverdag og rutiner siden han blev født, og som den sidste hvalp tilbage i kuldet, har vi taget den “væreste” tid i opdragelsen, og han har lært de basale grænser, men der er stadig plads til massere af indflydelse, og til at forme den hund, man selv ønsker.
Han går til dagligt med hans far Moscow, Mor Valkyrie, og hans bror West fra samme kuld, som vi selv beholder, så han er vant til andre hunde i hjemmet (hvilket han nyder), samt fremmede hunde på gåture, som han også synes er herligt. Katte har han ikke noget kendskab til, men ville nok ikke blive en udfordring, da han er en meget fredelig og rolig hund, uden noget “prey-drive”.
Han er også rigtig glad og venlig hund, som synes alt er en fest.
Alt i alt en virkelig harmonisk og skøn hund, som ville passe ind i alle familietyper. Han er vant til at komme i sofa og seng herhjemme, men forstår et “gå ned” eller “ud”. Dino har fået vacciner, ormekur x3, chip, og er med tavle der går 5 generationer tilbage.
Både mor og far er fra stærke, sunde og kendte blodlinjer. Deres stamtræ kan ses på de 2 sidste billeder.
Der medfølger desuden sundhedsbog, samt barf hvalpefoder til den første tid. Dino bor i 4243 Rude, imellem Næstved og Skælskør.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.