Oprettet 17. april 2024

Hvid Schæfer/Husky/Labrador, hvalpe, 7 år

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 6.000. kr.
Placering
Placering
9574 Bælum



Annoncebeskrivelse

Så er der 4 smukke og unikke hvalpe tilbage, ud af et sundt kuld på 6. De er klar til at finde deres kommende hule. De er nu 9 uger og godt og vellykket igang med fravænning fra mælkebaren. Der er 1 hun og 3 han hunde tilbage.
De er født den 14 Februar på Valentinsdag. Mere romantisk bliver det ikke :-) . Hvalpene er nysgerrige og tillidsfulde og forventes at blive nogle gode familiehunde, til den aktive familie. Man skal forvente at det bliver nogle halvstore hunde 20kg+. Mor er en god blanding af Labrador og Bordercollie. Far er Hvid Schæfer og Sibirian Husky. De bliver dagligt aktiveret og stimuleret. Sunde og raske hvalpe opfostret med kærlighed hjemme i stuen. Som køber forventer vi selvfølgelig at du tilbyder et blivende hjem og har sat dig ind i, hvad det vil sige at have hund før du har taget beslutningen. - De er renlige, kun med få uheld
- De socialiseres
- De er vant til kat
- Der kommer børn på besøg ind i mellem
- De har alle fået ormekur og lavet sundheds check med chipning og vaccination.

Alt i alt er det en super glad og livlig hund vil komme til at give mange gode stunder til familien og som også kan passe på jer.
Da jeg arbejder så er de også vant til at være hjemme "alene" uden de store problemer. Nogle skønne og legesyge bedårende søde hvalpe. Den lille hvide "isbjørn" er den sidste tæve, de andre er hanner. Pris pr hvalp er 6000 kr. Hvalpene er i Nordjylland lidt uden for Hadsund.
De sidste billeder er af mor og far. Vi glæder os til du kommer på besøg :-) .

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;