Oprettet 16. april 2024

Golden Retriever, hvalpe, 6 mdr.





Placering
Placering
4690 Haslev



Annoncebeskrivelse

Smuk og dejlig Golden Retriever hvalp søger nyt kærligt og blivende hjem. Otto er den skønneste store hvalp uden stamtavle. Begge forældre har dog fuld stamtavle.
Han er født d. 19.10.23, og kommer fra det kærligste og mest hjertelige opdræt.
Otto har boet hos os siden han var 9 uger. Otto mestre de basale kommandoer “sit”, “dæk” og “bliv”. Og kan til dels også “plads” og “gå pænt”. Otto sover hele natten i eget værelse/gittergård, og kan også være alene hjemme uden problemer.
Han ELSKER menneskekontakt og er en rigtig puttetrold!! Han er legesyg og nysgerrig på verden omkring ham. Han er en hund med vældig med energi og så elsker han grønne områder hvor han rigtig kan snuse. Han vil meget gerne hilse på og leger hellere end gerne med andre hunde. Han er vant til børn på 7-8 år. Og vant til lydene fra helt små børn, da jeg har dagpleje til daglig. Otto er vaccineret og har fået ormekur. Det er med stor sorg i hjertet, at måtte erkende, at vi ikke er det bedste hjem for skønne Otto og den helt vidunderlige hund han er. Vi søger derfor et nyt hjem til ham, som har tiden, pladsen og uanede mængder af kærlighed til ham.
Det er vigtigt for os at Otto finder sit helt rigtige og blivende hjem, hvorfor vi også forbeholder os retten til at takke nej til evt. interesserede som ikke møder vores kriterier. Prisen er inkl. hans ting og resterende foder.
Prisen er fast, da vi kun ønsker oprigtigt interesse fra folk som ønsker at investere i verdens bedste Golden basse.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;