Oprettet 15. april 2024

Bichon Havanais





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
Forældrene er begge zobel
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. juli 2024
Placering
Placering
3520 Farum
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi forventer Bichon Havanais hvalpe i starten af maj måned. Hvalpene forventes salgsklare omkring 4. juli 2024 (uge 27). Gå sommerferien i møde med jeres kommende nye familiemedlem. Annoncen opdateres, når vi kender kønnene på hvalpene, men ræk allerede ud nu ved reservation/ interesse.

Bichon Havanais er en allergivenlig race, der er kendt for sin intelligens. Den er utrolig lærenem, hengiven & tilpasser sig hurtigt. Den er desuden særdeles velegnet som familiehund, da den er meget rolig og kærlig.
Hvalpefaderen har Stambog og er en glad os kærlig familiehund. Tæven (vores egen) har et fantastisk dejligt roligt temperament/sind.
Hvalpene:
Hvalpene vokser op midt i vores familie med børn. De bor i vores store bryggers, med adgang til resten af huset, hvor de får en stor hvalpegård, så de kan vænne sig til alle lyde.
Vi lægger meget stor vægt på socialisering af hvalpene. De vil gennemgå et struktureret socialiseringsforløb, inden de flytter hjemmefra for at få den bedste start på livet. Blandt andet vil de blive introduceret til børn i alle aldre, forskellige lyde fra hjemmet og omgivelserne omkring os - trafik, haven, skov, sø og ikke mindst køretur i bilen inden afrejse til deres nye hjem.

Hvalpene bliver desuden børstet, får klippet negle, checket ører og poter, så det bliver naturligt for dem

Prisen inkluderer registrering i Dansk Hunderegister, chipning, Sundhedsbog, ormekur, vaccine, købskontrakt, foder til den første tid samt tæppe der dufter af mor. Depositum er på 4.000 dk ved bestilling og resten betales ved afhentning.
Vi laver en Facebook-side, så I som kommende familie, kan følge hvalpenes dagligdag inden I får dem hvem til jer.

Vi forbeholder os retten til at takke nej til interessenter, der ikke lever op til vores værdier for et god hundeliv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;