Oprettet 3. april 2024

Konge puddel, hund, 2 år , salgklar 3/4-24

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 8.000. kr.
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Så tilbydes vores smukke krøllede flødekaramel til parring. Han er 2 årig lille kongepuddel på 56. cm, med kærligt og roligt sind, elsker børn og sin familie over alt og elsker at blive sat i arbejde og elsker at træne.
Han har intet jagtinstinkt og meget kæledægge. - Han har tysk stamtavle FCI og kommer med den fineste stamtavle med næsten kun fawn i genetikken. - Komplet undersøgt (øjenlyst, DNA testet, patella og røngten). - Far til sit første kuld på 9 sunde og raske hvalpe.
Derfor han først tilbydes til avl nu, da vi skulle sikre os at han havde den nødvendige erfaring inden vi udbød ham på markedet. - Vi har stor erfaring med at stille hanhund til rådighed og vi har haft besøg af flere første gangs tæver. Vi stræber selvfølgelig for at det skal bære frugt for jer og bringe jer den glæde af at have hvalpe.
- Parring foregår hos os i vores lukket have.
*Du betaler ikke for at komme og prøve og se om det kan lykkedes, du betaler først når parringen er fuldbyrdet det vil sige at de er låst med hinanden og ikke kan komme fra hinanden indtil det er afsluttet.
Går hun tom, er der selvfølgelig gratis omparring i næste løbetid.
- Prisen for en parring er 8000. kr som betales kontant ved første fuldbyrdet parring.
Vi tilbyder også overnatning i 3 dage for 1000. kr yderligere.
Der vil selvfølgelig blive lavet video og billede dokumentation på at det har været succesfuld hvis det er tilfældet. Vi tager imod alle racer; doodle , golden retriever og labrador og Australian Shepherd og labradoodle, Goldendoodle puddel og mange flere.
Tilbydes til parring / avl
Vi glæder os til at møde jer!. Du ringer bare også kan vi aftale nærmere
Kan træffes på . telefon Sidste billede af hvalpe er hans afkom med en Golden Retriever og de er rigtigt blevet "Golden" :).

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;