Oprettet 24. marts 2024

Korthåret gravhund, hund, 8 år





Placering
Placering
3630 Jægerspris



Annoncebeskrivelse

Dejlige Kato søger ny familie.
Kato er den mest fantastiske hund indendøre. Klippe kløer; jamen det gør du da bare. Vil du tjekke tænder, så får du selvfølgelig lov og sådan kan jeg blive ved. Han er sød, kærlig, tillidsfuld og rolig over for alle, og en rigtig hyggegøj.
Desværre blev Kato overfaldet af en stor hund, da han var lille og den frygt sidder stadig i ham, så han er meget udadreagerende, når han ser andre hunde. Dét er Katos store problem, og den nye familie skal derfor helst bo på landet eller i kanten af en by eller bebyggelse, hvor han kan gå tur i fred og ro. eller man skal være indstillet på at tage kampen op mod hans angst for andre hunde - om det kan lykkes 100%, ved jeg ikke.
Kato har boet hos Kirsten i snart 2 år. Han flyttede, fordi familiens hunde ikke kunne enes. Kato kan være alene hjemme, men det er ikke hans livret. Han kan heller ikke lide nytårsfyrværkeri. Kato bor ved Skibby i Frederikssund kommune.
Kirsten er ulykkeligvis blevet for syg til at have ham boende længere og har med grædende hjerte indset, at hun ikke længere kan magte ham.
Han er ikke en krævende hund, bare kærlighed, omsorg og en gåtur, så er han glad.
Kato er en meget flot sort med brune aftegninger. gravhund. Han har ingen stamtavle, men er registreret i Dansk hunderegister. Han er født 30. april 2016. Han er sund og rask. Det er helt tydeligt at se, at han er en ren avlet gravhund med gode forældre.
Det er helt afgørende for Kirsten, at Kato får et godt blivende hjem - prisen er ikke afgørende.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;