Oprettet 14. marts 2024

Schæfer, hanhund, 12 mdr. , m. stamtavle





Placering
Placering
2630 Taastrup



Annoncebeskrivelse

Hej alle.
Jeg og min anden halvdel har snakket og vi kommet frem til den svære beslutning, at vi ikke længere føler at vi kan opfylde vores næsten 1 årige Schæfers (han-hund) behov.
Der har været større ændringer i vores liv, der gør, at vi ikke længere kan give ham hverken tiden eller den stimuli som han behøver. Det er derfor med et tungt hjerte, at vi rækker ud til dig/jer, for at høre om du/i kunne være den familie, som kan give ham det, som vi ikke længere kan.
----------------------------------------------------------
Lidt om Entho:
Ung Hanhund på næsten 1 år, med raceren stamtavle og har fået alle de anbefalede vacciner, og er sund og rask. Entho har leg, drift og masser af gå-på-mod - og meget madglad.
Han har været knyttet Politischæferhundeklubben i Roskilde, hvor han har været til mange (over 20x +) trænings sessioner.
Han elsker træk-lege, alle former for bold-lege, og han elsker at søge.
Han kan basale kommander som dæk, sit og vent, og han impuls trænet. Entho er meget lærenem. Han er blevet socialiseret siden han var 8 uger gammel, herunder med masser af besøg i forskellige hundeparker - som han trives rigtig godt i. Han har derudover været med på færgebus, tog, metro, bus, strøget, nyhavn, koncerter på strøget mm.
Entho har ikke det store kendskab til børn, da vi ingen har selv, men han har observeret børn der bor i området. Han nyder at få ros og ELSKER at blive nusset overalt på kroppen - særligt bag ørene og på maven. Hvis Entho lyder som Jeres kommende hund, så tøv endelig ikke med at kontakte os. -Hundebur, hundeseng, legetøj, bolde osv kommer også med samlet for en lille merpris.
Hundebur til bil har jeg også stående.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;