Oprettet 11. marts 2024

Schæfer, Grå Stockhåret, hund, 2 år





Placering
Placering
5610 Assens



Annoncebeskrivelse

Politihund i hjemmet?. Det er med dyb, dyb sorg at vi desværre ser os nødsaget til at finde et nyt kærligt hjem til Nala af helbredsmæssige årsager. Nala er en Grå Schæfer på 2 år, sprængfyldt med energi. Hun er god som dagen er lang, meget kærlig, beskyttende, tryghedsnarkoman og har en tendens til meget gerne at ville blive set og hørt. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi herhjemme ikke har været aktive nok i hendes opdragelse, og det kommer bla til kende når vi får gæster hvor hun er temmelig slem til at hoppe op ad folk og være ret voldsom.
Hun er ganske rolig når vi bare er hjemme. Hun kan også de mest gængse ting som at sit, dæk, bliv (sådan da), på plads (vi bruger “her”), ja/nej og en masse andet. Så det er altså ikke fordi hun er helt grøn. Tværtimod. Og hun er SÅ frisk på at lære nye ting! Hun har heller aldrig fået menneskemad herhjemme, så tigge, det gør hun ikke.
Generelt er Nala en rigtig glad hund, hun holder sig gerne tæt på familien og passer på sin flok. Nala har også været på et hvalpehold da hun var lille, men der har ikke været yderligere “hundetræning” efterfølgende. Nala er medlem af Dansk Kendelklub og kommer med stambog. Hendes Mor er avlet til politihund, men har ikke været i tjeneste. Hendes far er tjenestehund ved Københavns politi, og dvs at Nala er avlet og godkendt til at være i politiet. Det betyder at hun udfylder nogle kriterier i bl. a. hoftepartiet og hun er mere end bare sund og rask.
Det betyder også at man ikke må avle på hende hvilket ikke er et problem da Nala er steriliseret. Nala’s mor er:
HD A - AD 0
Far:
HD A - AD 1. Vi ser gerne at hendes nye hjem skal være klar på en udfordring, have kendskab til brugshunde (meget gerne Schæfer), og have have med god plads. Håber der findes en dejlig person/familie derude som forhåbentlig kan blive Nala’s nye samarbejdspartner.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;