Oprettet 23. februar 2024

Fransk bulldogs , hvalpe, 11 uger , salgklar 23/02

Placering
Placering
3700 RønneAnnoncebeskrivelse

Mynte har de dejligste hvalpe på 10 uger ??. Der er to piger og en dreng tilbage, de første 3 søskende er rejst hjem til deres nye familier ??. Jeg tilbyder at rejse fra Bornholm til Køge med aften færgen, da man ikke må tage hvalpe igennem Sverige så små. Kort og godt om Fransk Bulldogs . En vidunderlige følgesvende med en mild natur
Socialisering er et must for denne race, men med deres omgængelige personlighed er det som regel en fornøjelig opgave
Den er egenrådige og er ikke den ideelle race til at konkurrere i lydighed eller agility
Elsker at overdænge sin menneskefamilie med kærlighed
En Fransk Bulldog kan leve op til 14 år
Vejer 8-14 kilo
Er alt mellem 28 - 30 cm høj
Fransk Bulldog sind
Den franske bulldog er lille, men er med sin kraftige muskuløse krop meget robust. Racen har udover sin behagelige personlighed, en kort pels der er nem at holde. Den Franske Bulldog elsker at lege, men nyder også at tilbringe dagen på sofaen.
Kombinationen af den legesyge og alligevel afslappede personlighed skal man have med i baghovedet, når man ønsker at opdrage og træne racen. Franske Bulldogs er intelligente, og træningen er nem, så længe du gør det til en leg og holder det sjovt.
De er egenrådige og er ikke den ideelle race til at konkurrere i lydighed eller agility, selv om nogle er lykkes med udfordringen. Denne egenrådige personlighed betyder også, at de besidder en stædig natur, og hvis de først beslutter at sætte hælene i, er der ikke noget der kan rokke dem.
Den Franske Bulldog er en kærlig selskabshund, der trives med megen menneskelig kontakt.
Dette er en hund, der nyder at overdænge sin menneskefamilie med kærlighed og nyder i ligeså høj grad at få den samme behandling retur. Racen går generelt godt i spænd med alle, herunder børn.
Socialisering er et must for denne race, men med deres omgængelige personlighed er det som regel en fornøjelig opgave. Vi glæder os til at høre fra dig
Ring på . telefon nr. telefon De beste hilsner
Mynte-Mor og de vidunderlige ?.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;