Oprettet 13. december 2023

Dansk Spids, hvalpe, 1 uge , salgklar 8/3-2024

Placering
Placering
4913 HorslundeAnnoncebeskrivelse

Reserver en hvalp allerede nu!
Alle vores hvalpe er stue opdræt, hvor de får lov til at være en del af hverdagen og det er kærlighed til hundene som er den væsentligste del af vores resultater.
Samojedespids, Ulvespids og Grønlænderspids er blot andre navne for Dansk Spids, en gammel dansk race, som har været tæt på at forsvinde fuldstændigt.
Vi avler under Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) og forsøger at være med til genskabe den Danske Spids som tidligere har været en rigtig familiehund, hvor far og mor gik i marken og hunden passede på børnene. Vores primære mål er at skabe en sund og rask hund. At det så samtidig lykkes os at skabe en smuk hund, må vi tage med.
Alle vore hvalpe er chippet og tjekket af vores dyrlæge (Sundhedsbog) inden de forlader os, sammen med et tæppe, lidt foder til den første tid og en stamtavle, så du kan se hvalpens aner. Vi har avlet Dansk Spids i 16 år og resultaterne har været fantastiske.
Se mere på vores hjemmeside keldslykkegaard. com eller masser af film på vores YouTube kanal - Søg efter keldslykkegaard.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;